VERDENS BESTE OG RENESTE ANTI-AGING SERUM FÅR DU HOS REIN HUDPLEIE – PLUSS TIPS TIL NATURLIG HUDPLEIE

Produktbilde

Nå har jeg brukt dette serumet i over et år og er stadig like begeistret. Du kan lese mer om mitt første møte med Rein Hudpleie HER! Serumet metter huden bedre enn noen svindyr krem eller serum har gjort noen sinne på min hud. Når slikt skjer mener jeg det er betimelig å skryte av folk som får til å lage slikt som attpåtil er rent og basert på økologiske ingredienser.

Du kan kjøpe vidunder anti-aging serumet HER! 


Nå er det jo faktisk slik, at selv om jeg spiser mye vidundermat og smører meg med vidundersaker, så ser jeg like fullt sporene av tidens tand. Jeg tror veldig på prinsippet om å bygge seg sterk innenfra og har personlig kjent en transformasjon der, både i sinn og skinn. Flere av mine nærmeste har også sagt at jeg ser yngre ut enn jeg gjorde for 5 år siden og at jeg har mindre cellulitter nå enn det jeg hadde i tenåra (det siste er ref. min kusine som forteller meg ALT slik det er ;–)) Jeg tror det er fordi jeg tilstreber et så rent og nærigsrikt kosthold som jeg får til. Jeg synes imidlertid det er viktig å fortelle at jeg drikker både 1 og 6 glass vin alt etter anledningen og attpåtil snuser når det passer meg. Så vet dere at jeg ikke sitter i en slags perfeksjons-boble og forteller dere at sånn skal det gjøres. Jeg gjør nemlig mye rart som ikke er etter boken fordi jeg er akkurat den jeg er.

I dag slår jeg et slag for produsenter som velger å gjøre sin kosmetikk-virksomhet så ren som mulig og på en bærekraftig måte.

Barna mine får stadig body lotions og showergels i bursdagsparty proppet med parabener og andre hormonforstyrrende ingredienser. De får ikke lov til å bruke dem men maks ha dem som pynt i hylla. De ønsker jo ikke å pælme bursdagsgavene sine og det skjønner jeg jo også.

Jeg vil videre liste opp de produktene jeg synes personlig er gode og som jeg kan stå for og anbefaler.

Rein Hudpleie har også et aldeles nydelig kroppssmør. Himmelsk konsistens og en duft jeg blir forelsket av. Den gir en følelse av skikkelig luksus. Typisk perfekt venninnegave. Kjøpes HER!


Produktbilde

I samme forbifarten kommer vi ikke unna at vi synes det er fint å ikke lukte høgg fra armhulene. Der har kraftmamma Vibeke løsningen. Naturlig deodorant, fri for aluminium og andre ekle ingredienser, som hindrer lukt får du kjøpt HER!

Vibeke har også en nydelig krem laget på utsmeltet talg fra gressforet storfe. Passer perfekt til såre føtter, bleieutslett, solbrendt hud, tørre albuer og føtter osv.. Du finner den i nettbutikken hennes Naturlig Liv HER! Jeg ser at Duggurd selger samme kremen og har noen eksemplar igjen, kan kjøpes HER! Du kan lese mer om hvordan den produseres HER!


naturkilden

Den faste slageren som jeg bruker til alt mellom himmel og jord er også extra virgin kokosolje. Jeg smører inn barna hver morgen før de går ut i soler. Passer på at det får trekke godt inn i huden før de eksponeres for sol. Slik vil oljen fungere som en naturlig solkrem som passer den nordiske solen i noen timer. Den beskytter mot solen slik solfaktor 3-4 ville gjort. Jeg kjøper stort sett DENNE!

 

PS! I går var jeg på et utrolig spennende seminar og fikk treffe selveste Allan Savory som har gjort kanskje den viktigste forskningen for vårt moderne samfunn. Det han formidler er hvordan bærekraftig planlagt gressbeite kan og vil redde vår fremtid ved at jorden blir berget, i all sin komplekse enkelthet. Vel, dersom vi bare gjør det! Jeg vil snakke mye og mer om dette i neste uke. I mellomtiden kan du se hans viktige budskap på TED. Det tar deg ca 20 minutt å få et nytt syn på «det hele». Link til denne talen som jeg har linket til mange ganger før finner du HER!

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!