Velkommen til min nye blogg!

Her ønsker jeg å blogge med en litt bredere profil enn jeg gjorde på www.supermatforbarn.blogg.no. Jeg opplevde etterhvert at «oj, dette kan jeg jo ikke poste for det handler ikke om supermat eller barn.» Livet mitt og kosten vår består av mer enn barn og  supermat, så derfor dette hamskiftet. Det er jo bare tullete å sette begrensninger på seg selv, bare på grunn av et navn. Fleksitarianerliv synes jeg representerer kostholdet mitt mye bedre og her kan du lese om min lykkerus da jeg fikk «diagnosen» Fleksitarianer i fjor. Ikke er det viktig for meg å bli plassert i en bås, men det er lettere og tydeligere å komme ut med mitt budskap når jeg kan kalles noe. Sånn er det bare. Jeg bruker mye supermat og er opptatt av at maten er sunn, hel, frisk og ren. Jeg vil skrive om mat for mor og Mons og barn og alle. Mye mat og forskjellig mat. Jeg ELSKER mat!!! Jeg tror at RIKTIG behandling av mat er min viktigste fanesak innen kosthold og ernæring, og det bli nok mye av det fremover.

Jeg har fått mye hjelp av min supre lillesøster som har brukt mange og lange timer for å lage den nye siden min. Jeg er helt håpløs når det kommer til teknologi, data og alt det der- så hun har utvist uendelig med tålmodighet. Jeg har også skiftet bloggplatform og måtte dermed klippe ut og lime inn alle blogginnleggene mine- en for en, fordi blogg.no har satt sperre på ren importering. Dermed fikk jeg ikke med meg alle de fine kommentarene på innleggene jeg til nå har postet. Dersom dere ønsker å se alt liv som har vært på innleggene, så ligger gamle-bloggen på nett, for de som ønsker å se tilbake. Dere finner altså alle innleggene fra supermatforbarn-bloggen her på fleksitarianerliv, men ikke kommentarene. Fra nå av vil all bloggaktivitet foregå her.

Fordi jeg har for mange LIKES på facbook-siden til supermatforbarn får jeg ikke ta dem med til min nye facebookside som dere finner her. Jeg blir superglad om dere svitsjer side sammen med meg og LIKER min nye side. Det kan du gjøre HER.

Velkommen til alle nye lesere og velkommen til mine gode gamle lesere :o)
Håper dere vil få glede av min nye hjemmeside! Nå, hva sier dere? Er den ikke FIIIN?

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!