VANNRENSESYSTEM – MIN ERFARING ETTER ÅR MED KULLFILTER

For et godt år siden investerte jeg i et vannrenseannlegg, et kullfilter som renser vannet uten å ta bort mineraler og gjøre vannet smakløst. En dings måtte monteres under vasken og en ny liten søt kran fikk plass ved siden av den store. Du kan lese om hvordan jeg opplevde mitt første møte med vannrensesystemet og hvordan den monteres HER.

Så, er vi blitt friskere, raskere og alt det der, fordi vi har fått oss vannrenser? Det vet jeg ikke, men jeg synes at min helsereise i retning av ren, hel mat og drikke har gjort mye fint for både meg og min familie (også storfamilien, av de som gjør grep i samme retning som meg). Rent drikkevann er viktig for meg da jeg bor rett ved Tyrifjorden som er vår drikkevannskilde. Det er mye produksjon av grønnsaker, frukt og annen mat rundt hele fjorden. Lite av dette er drevet på naturlig vis, slik at mye mystisk avsig fra konvensjonelt dyrket mat havner i mitt drikkevann. Sånn er det dessverre.

Det jeg kan si er at det gir meg en trygghetsfølelse å drikke rent vann, ungene liker vannet godt og er blitt kresne på vann. De kan ikke fordra vannet på skolen eller på judo-treningen og når vi er på besøk hos venner og familie i Oslo og Kolbotn, så smaker vannet høgg.

Jeg bruker renset vann til oss, til hønene, katten, kaninene og i all matlaging. Jeg er veldig fornøyd og har nylig byttet ut kullfilteret (må gjøres en gang i året). Å kjøpe en vannrenser som den jeg har, er en engangsinvestering. Deretter må kullfilteret byttes ut årlig.

Supersøster @traadsnella (på instagram) har også kjøpt samme vannrensesystem og vannet hennes smaker tusen ganger bedre enn før. Hun er også strålende fornøyd med dette systemet. Kommer på at også @kraftkost (på instagram) også har systemet og er glad for rent vann! Forresten så heter jeg @mynordicpantry på instagram, om noen ønsker å følge meg der :o)

Du kan kjøpe vannrensesystemet hos Drikkevannspesialisten.

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!