Urter under fullmånen

Jeg bruker å dele mine hverdagsgleder, og av og til sorger, på Instagram og Facebook. I forgårs, 26. mai, var det superfullmåne kl 13.13, og jeg benyttet muligheten til å plukke urter fra hagen, og granskudd i skogen, fordi jeg opplever at naturen er på sitt mest potente under fullmånen. Det blir som et lite hellig rituale for meg, når jeg lever tett på månesyklusen. Jeg har et nært forhold til fullmånen og er av den typen som blir litt «gal» og full av energi og kreativitet når månen fylles til randen av seg selv. Dette likte mange av dere som følger meg, og jeg fikk mange spørsmål om urtene, månen, hva jeg gjorde, hvorfor jeg gjorde det og hva jeg bruker urtene til. Derfor har jeg laget en liten video der jeg forteller litt om mitt forhold til naturen, urter og hvordan jeg bruker dem, litt teori og litt praksis. Håper den kan være deg til glede.

Til høsten kan du komme litt tettere på meg når jeg vil åpne en portal inn til et lukket univers, der det er rom for sjelen. Der vil jeg dele mer av den åndelige, urtete, yogiske og heksete siden av meg og passer perfekt til deg som savner mer av dette i livet. Jeg har sagt det i alle år; hadde jeg levd for et par hundre år siden hadde jeg garantert bidratt til en heidundrades bålfest med tilhørende stor applaus. Denne dimensjonen av meg er det ikke så ofte jeg gidder å dele i det offentlige rom, for vår lineære og evidensbaserte trosmodell har ikke så mye rom for sjel, selv om den har mye fokus på kropp og sinn.

For meg gir ikke livet mening uten at hele meg får være med. Send meg en mail dersom du er nysgjerrig på universet mitt og vil snuse nærmere på det. Det blir et stort fokus på å leve et bevisst og hjertestyrt liv, med stort rom for sjelen. Hver uke vil jeg undervise i alt fra yoga, meditasjon, seremonier, sjelens vekst, urter og annen medisinsk mat og drikke, tankefeltterapi og energimedisin, men også formidle evidensbasert forskning når det passer inn. For jeg er et moderne menneske med en gammel sjel, og derfor vil jeg at universet mitt skal romme alt jeg finner meningsfullt, altså et høyst personlig prosjekt som jeg gjerne vil dele med de av dere som er på samme frekvens. Vil du vite mer om dette så send en mail til support@gryhammer.no og du vil være den første til å få en mail når jeg er klar for å fortelle mer om dette <3

Her kan du se min video om urter sanket under fullmånen:

Ønsker du å kjøpe urteteene mine, fordi du ikke har mulighet til å sanke selv, så får du 100 kr avslag på samlepakken, samt 10 kroner avslag per pose på Urtesalt og kraftkrydderet Kraftsmak. Tilbudet varer ut uka 🙂

Urtete samlepakke med: Kvinnekraft, Balanse, Drømmeland, Magefred, Livskunst.

Kraftkrydder

Urtesalt

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!