Treningssmoothie som går igjen om dagen :o)

Jeg er bitt av treningsbasillen om dagen og det går i yoga, jogging i skogen og så har jeg gjenopptatt styrketrening med kettlebells, noe jeg drev med for mange år siden og ikke klarer å huske hvorfor jeg sluttet med. Det er nemlig supergøy og effektiv styrketrening som jeg anbefaler alle og youtube er full av småfilmer som man kan trene etter! Denne styrkende kraft-smoothien liker jeg å drikke etter endt treningsøkt, bygger muskler som bare pokker og er super å fryse som smoothies-is. Barna elsker den også fordi den smaker godt og gjør godt :o)

Oppskrift treningssmoothie
2 dl upasteurisert yoghurt/evt brenneslete
2 rå eggeplommer
2 ss kokosolje
1-2 dl solbær
2 ss gelatin (utrørt i litt kokende vann)
1 ss hampproteinpulver
2 ss lønnesirup
20 dråper stevia vanilje

Nyt og restituer til neste treningsøkt!!!!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!