Tips til leskende drikk i sommervarmen!

Tips til enkel og hydrerende drikk i sommervarmen. Kjøpes  http://www.iherb.com/Edward-Sons-Nature-Factor-Organic-Young-Coconut-Water-10-fl-oz-300-ml/32697. Bildet av kokosvann du ser her på innlegget kan du av en eller annen grunn ikke ta inn til Norge akkurat nå, men jeg har linket til alternativt kokosvann som er like godt- og som jeg også kjøper. I Norge er kokosvann så dyrt at det skremmer meg fra kjøpe det. Kr 50,- for tilsvarende gjør at jeg heller koker meg en kopp brenneslete for å leske meg med nærende drikke og sutter på en liten saltklump for å få inn litt ekstra godsaker samtidig. På www.iherb.com får man kjøpt kokosvann til en mer edruelig pris. Bestiller du for første gang derfra kan du bruke min rabattkode DOK562 og få 5 dollar avslag på din første bestilling. Jeg bruker også kokosvann som base i smoothies.
Jeg elsker sommer og sol :o)
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!