OM TILGIVELSE – OG EN ETERISK OLJEBLANDING

I min nettbutikk finner du en eterisk oljeblanding som heter TILGIVELSE. Det er en spesialolje som jeg lager på bestilling, du finner den HER! Studier viser at å bevisst jobbe med å tilgi personer som har voldet deg problemer, inkludert det å tilgi deg selv, har samme effekt på hjernebølgene som flere år med meditasjon. Å kombinere dette med eteriske oljer opplever jeg er ekstra virkningsfullt.

Å holde fast på negative hendelser og minner fra fortiden er krevende og tar mye av kraften din. Frykt, anger, sinne, anklagelser, bitterhet og hevntanker bryter deg sakte men sikkert ned. For å bli kvitt disse følelsene må du først erkjenne at de er der og deretter bevisst ønske å kvitte deg med dem.

Å bære på nag er blytungt og kan tære på både kropp og sinn og kan kneble sjelen din.. Det har vært, og er fortsatt viktig for meg å jobbe aktivt med å tilgi. Jeg trenger å tilgi meg selv når jeg behandler meg selv eller andre respektløst. Jeg trenger også å tilgi personer som har gjort meg vondt gjennom livet. Det er så lett å havne i våre sedvanlige mønstre og bære på tunge bører vi burde lagt fra oss.

Når jeg er i en situasjon hvor jeg kjenner at jeg fordømmer, anklager og på andre måter kritiserer meg selv eller andre, så smører jeg den eteriske oljeblandingen på ansiktet, halsen, hjertet, nedre del av magen og halebenet. Jeg gir meg god tid, og for hvert område jeg smører, så puster jeg sakte og dypt inn og ut. Jeg sier høyt (eller stille om ikke omgivelsene tillater det): Jeg er villig til å tilgi …. (her sier jeg navnet på den jeg trenger å tilgi og setter ord på hva det er jeg ønsker å tilgi) og jeg sier det  igjen og igjen, helt til naget slipper taket.

Tilgivelsesblanding

1 dråpe myrra

1 dråpe helichrysum

1 dråpe ylang-ylang

1 dråpe vetiver

1 dråpe sandeltre

1 dråpe frankincense

3 dråper sitron

3 dråper appelsin

3 dråper lavendel

1 dråpe bergamott

2 dråper geranium

25 ml mandelolje

Tilgivelse er den duften som fiolen etterlater på hælen til den som knuste den.

Mark Twain

Vil du bli med meg på kurs?

Du finner oppskrifter på mange flere spennende oljeblandinger i boken min Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn. Vi jobber også bevisst med å tilgi, som ett av flere av ritualer for livskunst i nettkurset mitt om eteriske oljer som starter opp 9. november og varer i 3 uker.

Kurset bygger på den kunnskap og erfaring som jeg har delt i boken Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn, så det er en stor fordel at du har den. Hvis ikke så legg inn rabattkode KURS og få 10% rabatt for et signert eksemplar. Det er ikke en forutsetning for å kunne ta kurset at du har boken, men det er absolutt et fortrinn å ha tilgang til det teoretiske materialet som kurset bygger på. Da kan du gå tilbake og se, og notere i boken underveis, etterhvert som du høster erfaringer du ønsker å ta med deg videre. Jeg gleder meg til å bringe sommerens aromatiske dufter inn i den mørkeste november, kanskje sammen med deg? Du kan lese mer om kurset og sikre deg en kursplass HER!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!