Svigermors grønne super-middag
Sjekk veganmisjonen for oppskrift på brokkoliburgere. Jeg tilsatte utover hennes ingredienser: 1 ss kikertmel/gram mel og 1 ss tamari på eget initiativ, fordi jeg opplever at de smaker litt mer asiatisk ettersom jeg lagde en asiatisk inspirert tangsalat og synest de henger litt bedre sammen.
Halvrå macaroni and «cheese» ovenfor. Denne er mektig og brukes her i huset ved cravings på fløte og ost (hos undertegnede). 1,5 dl usalta rå cashewnøtter, 1,5 dl vann, 2 cm purreløk, 1 ss næringsgjær, salt og pepper. Ble inspirert av en oppskrift ¨på en pastasaus i vVeganmisjonens kokebok og heiv i blenderen en tomat også, bare for å se om det gjorde noe utslag på min vanlige ostete saus. Kanskje ble den litt friskere? Blend i alle fall denne guffa til en ostete tykk saus, som vendes inn i ferdig kokt fullkornspasta. Sprinkle evt over noe du liker for ekstra smak.
Ser det ikke godt ut?