Surdeigsbrødene mine har fått sitt eget lune rede av lin :o)

Jeg har en super lillesøster som alltid vil meg det beste; hun syr og ordner, pynter på bloggen min og lager de vidunderligste måltid når vi kommer mannsterke på søndagsvisitt. I tillegg gjør hun alt for å please meg og mine etterhvert så usedvanlige ønsker og behov når det kommer til mat. I går var det grillings med marinerte scampispyd og laks, quinoasalat og andre spennende salater og dressinger. Så kom hun med et hjemmesydd linklede fordi jeg har (kremt) hinta litt om at jeg er på leting etter lintøy til surdeigsbrødene mine fordi de da holder seg best i denne innpakningen. Og supersøster fikser i en fei. Er hun ikke flink?
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!