Supermat for kvinnen

Ovenfor ser du dagens mamma-lunch på skrivebodet mitt: En saftig appelsin, fermentert sauerkraut, raw tamarimandler, en gulrot, et par stangselleri og Maca-kaffe. Jern, kalsium, magnesium, melkesybakterier, kalium, salter, A-vitaminer og sunt fett i et lite, rått og enkelt måltid. Hvem sier at supermat og raw food behøver å være komplisert?
Det er jo ingen tvil om at mye av det barna mine spiser, gjør de fordi mor liker det. Så av og til kommer jeg til å poste mat for mor, sånn til inspirasjon til andre mødre eller vordende mødre eller damer som vil bli mødre. Eller skal vi bare si kvinnen? Det stilige er jo at jeg har mange lesere som ikke har begynt å få klaprende eggstokker en gang. Tenånringer til og med! Det liker jeg!
Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!