SUKKERFRI SOLBÆRGELE MED VANILJESAUS

 
Siden jeg for tiden er nettverksløs hjemme er det dårlig med tilbakemeldinger fra meg på alle spørsmålene og kommentarene jeg får om dagen. Jeg beklager dette! Lover  å komme sterkere tilbake utover i uka (håper jeg da, må jo vente på disse datanett-menneskene). Nederst i dette innlegget finner du kursoversikten for høsten videre vekk, fordi jeg ikke får den helsikes kursknappen på menylinja mi til å virke- måtte jeg i mitt neste liv bli født med et litt bedre og intuivivt data-gen…

Jeg kommer ikke til å holde kurs resten av året etter disse, da jeg må konsentrere meg om et bok-prosjekt, så vil du bli med på kurs, så er det nå du må gripe anledningen. Snopekurset mitt sist i denne måneden er nytt på tapetet, fordi så mange har spurt etter et slikt.

Tipser også om at det er to ledige plasser på intensivkurset sammen med Lilalife i Lørenskog, søndag 23. september. Send meg en mail gryhammer@hotmail.com om du vil melde deg på et av kursene 🙂

Oppskrift sukkerfri solbærgelè

1 liter vann, gjerne renset (jeg har endelig kjøpt meg vannrenser som jeg skal blogge om veldig snart for det er fantastisk med vann som ikke smaker klor, hurra!!!)
1 dl råsaft fra solbær eller 4 dl solbær
4 fulle dråpetellere med stevia berry
2 ss lønnesirup
13 ts gelatin, tidsporten, altshop eller butikken i desserthylla.
1/2 sitron

Kok opp vann og tilsett gelatin og la den løse seg godt opp ved at du rører med en visp. Ha så i de øvrige ingrediensene og bland godt. Så er det bare å helle det hele i en glassbolle og la det stå i noen timer, enten på benk eller i kjøleskap, om du har liten tid.
Vaniljesausen lager jeg superenkelt ved å røre noen dråer stevia med vaniljesmak + 1 ss lønnesirup i 1,5 dl upasteurisert rømme. Kan brukes på alt mulig eller helt alene, aldeles nydelig å mumse på.

Nydelig, sunn og enkel dessert, med smak av sesongens godsaker :o)

Gelèen holder seg i flere dager i kjøleskapet og ha gjerne noen ss i smoothien for ekstra protein og som fordøyelseshjelper.

 

Kurs i Oslo arrangert av Lilalife, søndag 23. september
Kurs i melkesyregjæret mat og drikke, kraftkoking og hvordan få mest mulig fordøyelseshjelpere inn i kosten. Et intensivt dagskurs som varer fra kl 11-18. Jeg vil også snakke om de 3 alle største og styggeste ulvene i vårt moderne kosthold, hva de gjør med oss og hvordan vi kan unngå disse.

Kurs i sunne og snop og snacks for barna, hjemme på mitt kjøkken, lørdag 29 september kl 12-15.
Jeg lærer deg å lage mine barns favoritter, som vi spiser til herdags og til fest, hvordan gjøre bursdagen sunn og kul, hvordan lage smaker og varianter som barna faktisk liker og gjør at de ikke savner butikk-snop. Kanskje vil du ha med et barn også? Pris kr 750,-
Sted: Vik i Hole kommune, 45 min kjøretur fra Oslo i retning Hønefoss

Kurs i melkesyregjæret/fermentert mat og drikke hjemme hos meg søndag 30. september kl 12-15 (Vik i Hole kommune, 45 min fra Oslo)
Lær deg å lage levende, enzymrik mat og mye fakta om hvorfor det er viktig for helsa. Du lærer å lage surdeigsbrød, vannkefir og sauerkraut. I tillegg får du med deg en baby av verdens beste surdeigsstarter, slik at du kan ha med deg dine nye vaner rett hjem og gjøre de til en del av din hverdag. Send en mail om du er interessert. Pris kr 750,-

Helgekurs i Tromsø lørdag 13. og søndag 14. oktober
Mer info kommer snart.

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!