STEKT ROGN MED TILBEHØR – PERFEKT RESTEMAT!

Min personlige rognfavoritt en lettvint restemiddag, dagen etter kokt rogn. Da deles rognrestene i skiver og stekes på middels varme i rikelig med klaret smør og drysses godt med havsalt og pepper. Men aller først stekes potetrester fra dagen før, krydret rikelig med havsalt, pepper og et godt paprikakrydder. Upasteurisert rømme fra Avdem smaker supert til, eller en frisk tomat- og løksalat er også en innertier.
Nå blir det rognpause i en liten tid, jeg må eksperimentere meg frem til den beste kaviaroppskriften før den kan deles. Men i mellomtiden har dere rikelig med alternativer til nå å kunne gå ut i verden og skaffe rogn. Husk at dette er supermat for barn og at rogn kan lures inn i fiskekaker også! Du kan lese mer om rognens fortreffeligheter i mitt første innlegg om rogn her.
I morgen får dere innlegget jeg lovet dere for alt for lenge siden: Mine te-favoritter :o)
Kategori: Kategori: Fisk, Innmat, Mat og oppskrifter
Stikkord: Stikkord: , ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!