Spireliv Volume 2. Husker dere Skylander? Prosjekt supermat-farm i hagen :o)

Spirer av disse gojibærene. Jeg la 2 bær i bløt over natta og plantet i jord. Spirene kom opp etter 2-3 dager. De skal plantes ut neste vår, men skal få vokse seg sterke innendørs et år først. Hvorfor ikke plukke sine egne gojibær?
Skylander og resten av gjengen elsker utelivet. Nå venter vi på 21 egg som skal klekkes i helgen. Vi har fylt huset med venner av barna mine som skal følge med. Nå blir det snart SPA på badet igjen 😉

Jeg har bestemt at Skylander skal bli den neste alfa-hannen i hønegården. Jeg ser han har anlegg, kommer til å bli stor og flott. Dessuten så han så intenst på meg da vi hentet kyllingene for noen uker siden og stilte seg i bur-åpningen når alle de andre forsøkte å snike seg unna. Han ville hit! Her skal han få bli gammel og grå <3

Apropos gammel og grå: gamlemor Zombie (15 år) som har fulgt meg hele mitt voksne liv er blitt hvit i barten. En dyrebeskyttelseskatt jeg kjøpte i mine studentdager i Bergen og har flyttet videre med meg til Loppa i Finnmark, Bardufoss, Kolsås og til sist her vi har slått oss ned og bodd de siste åra. Tror hun er glad for en rolig alderdom, fine moren.

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!