Snipp og snapp-pannekaker med raw blåbærsyltetøy
Oppskrift Snipp og Snapp-pannekaker
250 g bokhvete, fås kjøpt på Meny, Ultra, helsekost
2 egg (gjerne opp til 4)
7 dl mandelmelk eller annen ønsket melk
4 topp ss jyttemel, fås kjøpt på Meny, Ultra, helsekost
1 ss bjørkesøt, helsekost
1 ts kardemomme
1 ts bakepulver (kan sløyfes)
En klype mineralsalt
Bland egg og melk, bland det tørre og ha det i det våte.
La stå ca 20-30 minutt før steking på lav-medium varme i klarnet smør/ghee,
makadamianøttolje eller ekte smør (gjerne økologisk Røros-smør).
La stå ca 20-30 minutt før steking på lav-medium varme i klarnet smør/ghee,
makadamianøttolje eller ekte smør (gjerne økologisk Røros-smør).
Raw blåbærsyltetøy
1 kopp blåbær (tin om de er frosne)
1/4 kopp dadler, myke som jeg kjøper billig i internasjonal mat-butikken
Et par gode skviser med sitron
Stavmiks, og du har et nydeliig syltetøy med god konsistens. Enkelt, lett og raskt!