SNART ER PAPIRBØKENE MINE HER OG JEG ÅPNER FOR FORHÅNDSSALG

I løpet av desember kan dere få tilsendt mine 3 lynende ferske trykte papirutgaver av bøkene jeg lanserte i e-bokformat, i fjor høst. De har blitt populære og høstet mye god omtale, men allerede i fjor fikk jeg mange henvendelser av mennesker som ikke likte e-bøker. De ville ha skikkelige bøker, noe håndfast. Jeg er litt gammeldags selv, så når prøveeksemplarene kom fra trykkeriet (de du ser på bildene) ble jeg utrolig glad. Det er faktisk noe annet å kunne bla i dem.  De ble utrolig lekre, om jeg tør si det selv, trodde ikke de var SÅÅ pene. Lettleste er de også, siden de er store og gode å holde i, med stor og god skrift.

Noen få av bildene fra originalbøkene er byttet ut og teksten redigert noen steder, til det bedre.

For å sikre deg geniale julegaver i år til dem du mener måtte trenge et lite løft på kostholdsfronten, så kan du nå forhåndsbestille så mange eksemplar som du ønsker her. Sørg bare for at du bestiller papirbøker og ikke e-bok-varianten. Du har nemlig muligheten til å kjøpe begge deler.

Jeg sender bøkene i posten umiddelbart etter at jeg har fått dem i hende!

Etter hvert vil de kunne kjøpes i flere nettbutikker og nettbokhandler, men foreløpig kun via siden min her.

Prisene for bøkene er:

Fra jord til bord – en ekte matrenessanse, kr 79,-

Sunt snop og snacks, kr 129,-

Fermentert mat og drikke – mine favoritter, kr 179,-

Juletilbud!
Kjøp alle tre for kr 300,-. Du «sparer» nesten 100 kroner ved å kjøpe alle tre samtidig.

For å forhåndsbestille bøkene mine, kan du trykke på knappen i menylinjen som heter Kjøp mine bøker. Derfra kan du bestille trykte bøker eller e-bøker gjennom PayPals betalingsløsning.

Håper du vil like dem, vel bekomme!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!