Skal du på matfestival i helgen? Det skal jeg :o)


Dette gleder jeg meg til! Skal suse inn til Oslo med bussen på fredag og ha med den største barnevogna. For der skal det hamstres upasteuriserte oster og yoghurt og andre spesialiteter fra en mengde produsenter som har stand der. Sjekk ut her for program og mer informasjon. Dette er en helt ny matfestival og et konsept som jeg synes er utrolig spennende. Ønsker man å være en bevisst forbruker kan det være en idè å ta seg en tur, for å sjekke ut hva som finnes av småperler rundt om kring i vårt eget land. Nærprodusert mat er bra for miljøet og oftest står det ildsjeler bak produktene. Disse liker jeg å støtte. Håper det blir suksess for den nye mathallen!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!