Sjokoladepålegg for hverdagshelten

Når det er så mye snakk om brødmat og på bloggen min om dagen, er det kanskje betimelig å poste noen oppskrifter som viser hva man kan ha på brødskiva- utenom brunost og kaviar…
Det er kanskje begrenset hvor mange ganger man kan finne kruttet på nytt, men dette sjokoladepålegget er vanedannende og ganske så genialt sunt. Superenkelt å svinge sammen er det også! Trikset er å ha et påbegynt glass kokosolje, sånn at det er ca 3 dl igjen. Sett glasset et sted i huset som gjør at det blir mykt og så er det bare å dytte i glasset de øvrige ingrediensene og røre rundt med en skje til det er godt blandet. Det er fint med et pålegg som ikke krever spesialutstyr og diverse kjøkkenmaksiner for å bli til.
Oppskrift sjokoladepålegg
2 ss aktivert bygg. Kan sløyfes
15 dråper stevia hazelnut, som gjør at den får et lite hint av nugatti

Sjokoladepålegget kan nok sikkert lages med bare honning, men for meg er det viktig at jeg ikke sender barnas (eller mitt eget) blodsukker til himmels. Derfor en begrenset mengde honning eller også lønnesirup fungerer fint her. Jeg har laget mange varianter av denne, men har strandet på akkurat denne kombinasjonen av søtningsmidler, fordi det rett og slett blir best akkurat sånn!

Sjokoladepålegget varer fint i romtemperatur fra mandag til fredag og står i/ved brødboksen. Det er alltid lett tilgjengelig og befinner seg på skolematen til jentene og ellers når noen får lyst noe søtt og sunt på skiva. Setter du det i kjøleskapet, varer det lenger, men er ikke like smørbart.
Ikke glem min kjempefine GIVE AWAY. Hiv deg med HER!
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!