Se! Her er vannkefir!

Prebiotisk (mellom 20-30 strenger), full av B-vitaminer, nydelig på smak og sprudlende. Hva kan være mer leskende? Er der noen brus-junkier der ute? Dette kan finfint erstatte usunt sprudlevann.

Fermentering er noe av det mest spennende jeg gjør med mat; surdeigsbrød, sauerkraut, kefir og nå kombucha og vannkefir. Det er kjemi og magi på en og samme gang- og ikke minst en sann fryd for smaksløkene. Skal skrive mer inngående om vannkefir når jeg har eksperimentert meg frem til min favoritt- eller kanskje det blir mange favoritter. Ville bare vise dere hvordan det går så langt :o)

Og til dere som synes jeg tar HELT AV nå, vil jeg bare si: Slapp av! Jeg lover å poste mange normale oppskrifter for normale folk, bare bittelitt innimellom om all denne levende maten min som jeg er så forelsket i 😉God mandag :o)

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!