SE DENNE SNUTTEN PÅ YOUTUBE – PROFESSOR ANNA HAUG ER EN BRA DAME!

Professor Anna Haug har gjort mye spennende forskning på dyrefôr og hvordan ulike typer fôr og fettsyrer påvirker kvaliteten på kjøttet. Hun hevder at det dyra spiser påvirker kvaliteten på kjøttet og at dyr, på samme måte som oss mennesker, ER hva de spiser. Om enn et noe nerdete foredrag, så er det viktig og nyttig. Det er også fint å høre relevant forskning om fettsyrer og matvarekvalitet på NORSK. Varer i 17 minutt 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=rjW0kNLgfD8

PS! Haug har også forsket mye på melkefett og snakker varmt om at melkefettet bør friskmeldes. Du kan lese mer om det her: http://www.umb.no/forsiden/artikkel/sunt-a-leve-fett

(sorry, linkesystemet her på bloggen funker ikke i dag, så da får dere linkene servert i sin helhet her).

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!