REIN HUDPLEIE!

Til nå har denne bloggen stort sett handlet om mat og det er sjeldent jeg går utenfor det tema. Jeg har likevel lyst til å få inn en ny etikett her inne, ettersom jeg liker å bruke rene produkter til kroppen i form av kremer, deodoranter og annet man påfører hud og hår.

Jeg har fått i hus flere fine produkt fra en økologisk norsk hudpleieserie som heter Rein hudpleie. Ettersom jeg er nyfrelst og har brukt dem i få dager, vil jeg fortelle hvordan jeg umiddelbart liker dem og så skal dere få en oppfølgingsinnlegg når jeg har testa dem i en fjorten dagers tid, slik at jeg er helt sikker på hva jeg mener.

Det som tiltaler meg med denne serien er at det brukes naturlige ingredienser, alle økologiske. Jeg har forsøkt flere typer hjemmesnekra hudpleieprodukter, forsøkt å støtte norske ildsjeler som putrer og lager mystiske krukker på sine egne kjøkken, men har aldri funnet noe som har gjort at jeg sier YES!  Stort sett og vil jeg tro fordi det er benyttet eteriske oljer eller kombinasjoner som huden min har reagert på eller at produktene ikke metter huden min med fuktighet.

Jeg har en typisk nordisk, sensitiv hud. Vinter, vår og høst er den tørr som sandpapir,  selv om det skal sies at den er blitt langt bedre etter overgangen til et skikkelig tradisjonskosthold rikt på gelatin, metta fett og generelt næringstett mat. Jeg er overbevist om at det man putter på innsiden av kroppen påvirker huden i langt større grad enn det som tilføres utsiden. Min bestemor er et vakkert eksempel på det; hun ble 95 år og vasket ansiktet med lunkent vann, brukte aldri fuktighetskrem og hadde den fineste huden jeg noen sinne har sett på et gammelt menneske. Den var hun jeg brukte å gnage torske-kjaker og grave margen ut av kjøttbeina, sammen med…..

Jeg er 38 år og rynkene har plantet seg tydelig i ansiktet mitt. Jeg liker det egentlig, for hva er vel alternativet? Synes egentlig det er litt interessant å studere, og ser at i perioder der jeg jobber hardt eller at livet ikke smiler så stort, så setter det sine spor. Ansiktet mitt, rynkene og draget over det  er som en minne-pinne og forteller mye om det livet jeg har levd og hvordan jeg er som person. Når det er sagt, så har jeg virkelig ikke noe ønske om å se ut som jeg er sytti når jeg er femti og har derfor brukt antirynke-serum og oljer i flere år og har hatt best erfaring med ISUN sine. Men disse er enormt dyre, unødvendig dyre, mener jeg og jeg har ikke sett meg råd til å bruke det merke det siste året. En flaske serum koster tusen spenn og det klarer jeg ikke å legitimere på mitt budsjett… Det viktigste for meg har vært å finne produkter som metter huden med fuktighet. Får den nok fuktighet tilført, ser den automatisk yngre ut, da stiv og tørr ansiktshud virker foreldende.

Her er min foreløpige dom over Rein Hudpleie:

Produktbilde

Anti-rynke serum, kr 250,- metter huden min med nok fuktighet, ingen rødflammete reaksjoner i ansiktet- akkurat som om den roer hele maska. HURRA! Trenger ikke fylle på med fuktighetskrem etterpå heller. Aner ikke hvordan du har fått det til Una, men det har du altså! I tillegg lukter den nydelig, mildt og kvinnelig (ikke kjerring).

Produktbilde
Kroppskrubb med sitrus. Kr 165,- Nydelig lukt, virkelig nydelig! Babyrumpehud over hele kroppen etter en runde i dusjen med denne. Den tilfører fuktighet som gjør at jeg ikke behøver å smøre meg inn med noe etterpå.

Produktbilde

Farga leppepomade, kr 65,- gir en lett farge til leppene og mykgjør fint. Ikke dum, selv om jeg er et lipgloss-menneske og liker at det glinser litt mer.

Produktbilde

Sjampo for lyst hår, kr 125,- Skal bruke denne på mine blonde barn og fortelle hvordan den oppleves når jeg har hatt noen runder med dem. De selger også sjampo for mørkt hår.

Jeg gleder meg over å ha oppdaget Rein Hudpleie. Anbefaler dere på det sterkeste å besøke nettsidene deres. Så maser jeg på Vibeke- bloggsøsteren min, om at hun må få noen av sine gullprodukt ut på markedet. Håper det blir masse av dette å se fremover. Jeg imponeres over sånne damer som klarer å lage gode produkter, på naturlig vis! Så løp og kjøp, sier bare jeg!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!