Nå er mat blitt lekende lett for en allergiker

Tuuuusen hjertelig Gry Hammer, for å ha vist meg fermenteringsverdenens magiske muligheter!!! Du har klart noe ingen andre har klart før, og venner av meg spør meg: Hva har skjedd med deg? og jeg svarer: Gry Hammer!!  Du har med din tålmodighet og ærlige måte å formidle på, gjort mat trygt igjen!

Kjøtt har jeg frem til jeg møtte deg, kun forholdt meg til hvis det var kjøttdeig og aller helst helt ugjenkjennelig. Nå er fryseren allerede klar til ditt neste online kurs i Kraft. Nå er det bare fryyyd og ingen skrekk. Kraftkoking!!! Har fylt opp med knoker og bein av rådyr og reinsdyr fra jegere jeg kjenner og som ALDRI hadde trodd dette noengang kunne skje.  Det føles godt at mat har en mening- og at jeg nå, takket være deg, har fått kunnskapen og interessen for å lage denne maten på en naturlig og bærekraftig måte. Takkkkkk !!!!!

Etter over 38 år med allergier og annet som har gjort mat til et komplisert og vanskelig tema, har jeg gått fra å være en totalt skrekkslagen deltaker på ditt første onlinekurs med surdeigsbakst, til å lekende lett storkose meg med å bake de deiligste egenkomponerte brød- og i tillegg kunne spise de selv!! Og deretter var veien videre udiskutabel.

Det neste var å følge ditt online-kurs i fermentering av grønnsaker. I starten turte jeg ikke noe annet enn å bare nyte synet av de strålende vakre fargene i glassene på kjøkkenbenken… Nå snakker jeg meg varm til venner og bekjente om din flotte måte å lære bort noe som har vært både helt ukjent for meg og kjempeskummelt, på en slik måte at det føles både helt naturlig, og kjempespennende.

Du har også gitt meg forståelsen av viktigheten av fermentering. Du inspirerer meg til å grave frem et mot jeg ikke trodde jeg hadde.

Fermentering av drikke var helt umulig for meg, men skrekken ble forvandlet til skrekkblandet fryyyyyyd, og nå er skapene fulle av krukker og flasker med diverse spennende innhold, og et ekstra kjøleskap har flyttet inn på kjøkkenet!