RØDBETENE ER SÅ FINE NÅ – TIPS TILL NYDELIG TILBEHØR!

Rødbetene er gode og saftige om dagen. Jeg elsker rødbeter og spiser dem i melkesyregjæret mat og drikke, i supper, gryter, og som tilbehør. Her deler jeg en enkel sak som jeg spiste til lunch i dag, sammen med en tykk skive upasteurisert ost og litt fenalår.
Skrell og del 2 store eller 4 små rødbeter i store terninger. Kok opp og la stå og trekke i ca 45 minutt på svak varme. Hell av kokevannet og ha bitene i en serveringsskål. Ha over 2 ss godt smør og la det smelte over de varme rødbetene. Strå over rikelig med godt havsalt, jeg bruker keltisk. Godt å spise som tilbehør til både kjøtt og fisk eller veggismat.
Minner forresten om supertilbudet på Kullfilter/vannrenser, som du kan lese mer om i innlegget jeg skrev i forrige uke. Tilbudet på 10% varer ut torsdag. Jeg er superfornøyd med mitt rensesystem!
Kategori: Kategori: Grønnsaker, Mat og oppskrifter, Middag
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!