Råsunn råmelkspudding er nostalgimat fra barndommens rike, milde himmel!
Oppskrift nostalgisk råmelkspudding
8 dl fersk upasteurisert melk
2 ss rårørsukker
1 ss lønnesirup
15 dråper stevia med vaniljesmak
8 eggeplommer (rester etter at jeg lagde skumkake med sjokoladelokk av eggehvitene)
8 ts gelatin
2-3 måleskjeer råmelk/colostrum
Varm opp ca 1,5 dl melk og rør ut gelatinpulveret. Hell så i resten av melken slik at blandingen blir lunken. Rør inn råmelkspulveret. Ha så i lett sammenpiskede eggeplommer og rør godt. La dette stå ca 5 minutt før du siler blandingen gjennom et tettmasket dørslag over i formen som på karamellpuddingvis har et lag smeltet sukker (men her ekte uraffinert rårørsukker). Sett kaldt for at blandingen skal stivne til pudding. Min elskede som er fra kalde nord er ofte kritisk til mine mange kjøkkeneksperiment og gidder aldri være hyggelig bare for å være det. Han sa puddingen var djææ… god. Det var hans ord. Jeg ville heller sagt at den er himmelsk god :o)
Håper helgen din blir gullegod :o)