Råsjokolade a`la After eight
Milde måne! Jeg er i anandamin-himmelen! Disse after eight- lignende sjokoladene er noe av det beste jeg har smakt på sjokoladefronten. De forsvant på null-komma-svusj, så jeg planlegger å lage en ny ladning i kveld. Masse godt fett og antioksidanter for kropp og sjel.
Oppskrift på Himmelsk anandaminlykke a`la After eight
100 g kakaosmør
100 g kokosolje
1 dl råkakao
5 ss kokosblomst-sukker, knust til melis i kaffekvern
1 ss lecithin, knust til meils i kaffekvern. kan sløfes
en liten klype salt
3 dråper peppermynteolje
Smelt oljen i vannbad, unngå at den varmes over ca 40 grader. Bland alt det tørre for seg og foren det våte og tørre til slutt. Rør godt for å få løst opp kokosmelisen. Hell i silikonformer eller i en boks kledd med matpapir og sett i et kjølig rom, kjøleskap eller fryser for at massen skal stivne.