Podcastepisode 6 med Raymund fra Delås gård- og ildsjel bak REKO

Den gode samtalen med «badass» og tidligere blåruss og urbane kontorrotte Raymund Watvedt. Han er gift med Camilla som var gjest i forrige uke og egenerativ bonde på Delås gård.

Vi snakker om:

Hvordan han endret syn på sitt forhold til mat

Matvare-baroner

Vafler og lapskaus

Systemfeil

Ku og fly

Energidrikker og magesår

Tukling med melk

Hva som må til for at vi skal kunne gi mat, på en god måte, til hele verden

Vi snakker også om den enorme makt vi har som forbrukere og Raymund har mange viktige poeng

Raymunds beste råd til deg som ønsker å ta bærekraftige valg

Bakgrunnen for REKO og utfordringer og muligheter med dette konseptet

I denne episoden spiller jeg litt djevelens advokat for å få frem viktige poeng. Min yngste datter på 12 år hørte episoden og trodde vi kranglet. Jeg kunne forsikre henne om at det ikke var saken, at det var sterkt engasjement hun hørte, for dette er så viktig for både Raymund og meg.

Her er det mye temperatur og mange gode poeng om hva som er bærekraftig i Norge og også verden. Kjenner du en som ikke hører på deg når du snakker om bærekraftig og sunn mat, så send denne episoden til vedkommende. Raymund forklarer godt og viser sammenhengene slik at dette blir logisk for de aller fleste.

Lytt på Spotify HER

Lytt på Apple Podcast HER

Og du? Dersom podcasten min skal nå ut like bredt som den har gjort de første ukene etter den ble lansert, så er jeg avhengig av din gode hjelp. Legger du igjen en kommentar i Itunes og deler episodene med venner og kjente, når vi ut til flere med viktig informasjon og kunnskap til folket, slik at vi kan ta informerte valg i butikken og hverdagen.

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!