PEPPERKAKEFUDGE: SNEAK PEEK PÅ E-BOKEN SUNT SNOP OG SNACKS

Her er en liten sneak peek på e-boken min Sunt snop og snacks. I den finner du også mange nye oppskrifter som ikke har sett dagens lys på bloggen min før. Disse julete snopekulene blogget jeg en lignende versjon på før jul i fjor og ble kjempepopulære blant leserne mine på den gamle fleksi-bloggen min. Nå er oppskriften min blitt forsunnet (yaconsirupen er forduftet fra mitt kjøkken; inneholder ca 50% fritt fruktose), forenklet og forbedret, etter min smak. Den er full av varmende krydder som gjør ekstra godt i disse kalde månedene vi befinner oss i nå. Du finner boken Sunt snop og snacks under knappen mine e-bøker og kan kjøpes med et enkelt tastetrykk der :o)

Oppskrift pepperkakefudge
3 dl mandler, helst bløtlagt og tørket på forhånd
2 dl dadler
4 ss lønnesirup
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1 ts stjerneanis
Noen gode drag med pepperkverna
Mal nøttene i kjøkkenmaskin og ha i resten av ingrediensene
Seige og myke som fudge eller karamell, ekstra gode i konsistensen om du tar kulene ut av fryseren og spiser med det samme. Eller bare mumse pepperkakedeigen som den er.

Ønsker dere alle en strålende helg!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!