PAPIRUTGAVENE AV «FRA JORD TIL BORD» OG «SUNT SNOP OG SNACKS» ER UTSOLGT – PLUSS LITT TIL OM DETTE OG HINT

Da jeg startet dette bok-eventyret så begynte det med e-bøker. Du får fremdeles kjøpt alle tre utgivelsene mine som e-bøker. Siden så mange av dere etterspurte papirutgaver av disse e-bøkene, så fikset jeg det. De kom for salg i januar i år. Nå er Sunt snop og snacks og Fra jord til bord allerede utsolgt fra forlaget, det er ingen flere på lager annet enn de som går til deltakerne på mine diverse matkurs utover høsten.

Jeg klør meg i hodet og lurer på om jeg skal bestille opp flere, eller ikke… Jeg bestilte dobbelt så mange eksemplar av boken min Fermentert mat og drikke enn av de to andre. For meg var boken om melkesyregjæring mitt viktigste prosjekt og det er også den som har solgt best. Jeg har ennå et bra lager av disse som nok rekker en god stund fremover. Vet du imidlertid at du ønsker å gi den i julegave til noen i år, anbefaler jeg at du er ute i god tid og bestiller, da den plutselig kan være utsolgt før jul.

Bøkene mine kan du kjøpe i nettbutikken HER!

Jeg elsker bøker og jeg elsker å skrive. Jeg har nesten bestemt meg for at jeg for all fremtid vil gi ut det jeg skriver på mitt eget forlag Timshel Press. Min erfaring med egenpublisering er bare positiv, og det er kjekt å selv sitte igjen med timebetalingen for arbeidet mitt og ikke gi bort mesteparten til et forlag. Det har jeg prøvd før. Når jeg likevel ikke har et stort forlag i ryggen, så er jeg avhengig av dere gode lesere som reklame-maskiner for det jeg gjør. Jeg imponeres over mange av dere sitt engasjement for å få budskapet jeg formidler ut til flest mulig, både kurs, foredrag og bøkene mine. Mange av dere ser det på som en plikt å besørge at flest mulig får skikkelig mat på bordet! Tusen takk for drahjelpen. Ingen nevnt, ingen glemt- og jeg er evig takksam!

Siden forrige utgivelser har jeg skrevet barneboken om Hønepøne, som min flinke pappa har illustrert. Den blir nå gjennomgått med argusblikk av flere flinke pilotlesere for best mulig tekst. Derfra suser den i trykken. Målet er å få den i hende i oktober, i god tid før julegave-kaoset starter. Den blir aldeles nydelig!
Mitt neste bokprosjekt som jeg nå jobber med, er en større og mer omfattende bok om fermentering.

Ikke en bibel der du får vite alt om melkesyregjæring, men jeg viser min gale fermenterings-verden med alle mine varianter og bruksfelt. Fantastisk gøy å jobbe med, men jeg selv-terapeutiserer meg om dagen i kunsten å skynde meg langsomt! Jeg satser på at den kommer ut høsten 2015. Skynder jeg meg litt langsommere kommer den først våren 2016. I mellomtiden tror og håper jeg at boken min Fermentert mat og drikke når ut til mange flere, det er superviktig å pleie hjernen i tarmen!

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!