OSLO KOOPERATIV

Nå vet jeg at denne bloggen leses av folk over hele landet og at dere der ute i periferien (ikke bli fornærmet, jeg kommer selv fra huttaheiti) kan finne på å bli lei når jeg drar frem fine og staselige ting som skjer her i og rundt Oslo. Når det er sagt så mener jeg at Oslo Kooperativ kan være starten på noe man vil se mer til i andre større byer fremover, slik at jeg oppfordrer dere til å bli inspirert, heller enn frustrert, når jeg nå vil trekke frem den nye storsatsningen Oslo Kooperativ!

Oslo Kooperativ et brukerstyrt samvirke som uten andre mellomledd enn deg selv/medlemmer gir deg lokale økologiske landbruksprodukter til en rettferdig pris + litt egeninnsats.  Den lille egeninnsatsen er også en fin port inn til et felleskap sammen med andre med like tanker om hvordan maten bør være. Og er du en ungmø med slike interesser så kan det jo jammen hende du finner mannen i ditt liv her- en stauting med økologisk grønnsaksåker er vel ikke å forakte?

Oslo kooperativ er en annerledes måte å handle mat på, og passer for alle som er opptatt av skikkelig mat, en rettferdig måte å handle på ovenfor bøndene som jobber for å gi oss vårt daglige brød. Det vil rett og slett gagne både produsent og forbruker rent kostnadsmessig.

Ved å bli medlem i kooperativet, får du en faktura på 200 kr og du må bidra med 3 arbeidstimer i løpet av en måned. Dette kan f.eks. være fordeling av ferske grønnsaker i poser på utdelingsdagen. Jeg vet om flere som har meldt seg inn i Kooperativet og jeg anbefaler på det sterkeste denne ordningen. Hadde jeg bodd i Oslo hadde jeg bykset løs. Jeg handler direkte med flere av bøndene i dette Kooperativet og kan skrive under på at dette er bønder og folk med gode verdier og edle tanker om både dyrevelferd og økologi.

Du finner dem på facebook her og kan lese mer om lanseringsfesten de hadde forrige helg her.

Lenge leve Oslo Kooperativ!!!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!