OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET SYLTE, LUSSEKATTER OG PEPPERKAKEFUDGEKULER – ALLE GODE TING ER TRE

 

Det er Luciafeiring i barnehagen i morgen. Sist min datter spiste gjærbakst i barnehagen kastet hun opp. Nå sier hun at hun blir syk av barnehagen sine boller, men ikke mine. Så her får dere på nytt en strålende oppskrift på litt lettere fordøyelige lussekatter, som ikke blir liggende som en sementklump i magen. Bare trykk HER!</p style=»text-align: left;»>

 

I går startet jeg på et nytt blogginnlegg der jeg ville dele oppskrift på hjemmelaget sylte. Men det trenger jeg jo ikke gjøre når Helsemagasinet VOF har startet egen blogg, hvor første innlegg er nettopp sylte fra grisehode. Så da er det bare å trykke HER! for den oppskriften.

Aller sist så deler jeg min mest poplulære oppskrift nå i disse førjulstider. Jeg ser at  mine pepperkakefugdekuler går igjen på instagram og på facebook som en smaksvinner. Du finner den i boken min Sunt Snop og Snacks som nå ligger i midten i samleboken Fra jord til bord! Den kan kjøpes HER! eller som enkeltstående- ebok fra samme side!

Velbekomme! I neste uke blir det blodmat, på ekte samisk tradisjonsvis her på bloggen min. I tillegg skal jeg nok friste med litt julete godsaker! Og til dere som jeg har lovet bort oppskrift å taco og pizza på mitt vis… Kan jeg få tillatelse til å vente til etter jul? Jeg har bare lyst til å jule meg fremover. Så kan vi gyve løs på de vanlige ukemenyene i januar 2015!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: , , ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!