OMEGA 3 FRA VILLAKS


Jeg har i en god stund brukt mineraltilskudd, kollagen og omega-3 fra nettbutikken www.isbla.no

Jeg er så fornøyd at jeg har latt dem putte anbefalt-stempelet mitt på villaksoljen. Det er mange grunner til det. For det første opplever jeg at det er et kvalitetsprodukt. Jeg kan stå for hvordan den er produsert i alle ledd og jeg synes folka bak Isblå sine produkter er bra folk. Ekteparet Sissel og Jan har inngående kunnskap om produktene, har lang erfaring som terapeuter og jeg stoler på dem. For meg er dette viktige faktorer for å velge tilskudd jeg trygt gir meg og min familie. Jeg opplever også at Jan Haakonsen er premissleverandør for hvordan kvaliteten på fiskeolje bør være på markedet- og han konfronterer andre aktører på markedet kompromissløst, saklig og uredd dersom han mener de ikke har rent mel i posen. Jeg synes det er forbilledlig og viktig at aktørene holder hverandre i ørene, så vi kan være sikre på at det er bra leverandører i Norge. Som forbrukere har vi krav på det.

Dere som har fulgt meg i en årrekke vet at jeg tillater meg å endre syn på hva jeg mener er bra å bruke, i takt med at kunnskaps- og bevissthetsnivå øker og har delt denne reisen med dere. Derfor har jeg også byttet mellom ulike aktører på markedet og har nå i lang tid brukt flere tilskudd fra Isblå.

Jeg har god erfaring med følgende produkter:

Isblå villaksolje med anis eller sitron.

Villaksolje er et naturlig og godt omega-3 alternativ. Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3.  Anis er en eterisk olje som er kjent for å være god for fordøyelse og pust. Isblå bruker den for å stabilisere villaksoljen og den gode smaken. Bruker du rabattkode Gry20 får du 10% avslag på oljen.

Min-Plex Balanse

Et tilskudd jeg mener de fleste har godt av og som hele min familie bruker. Godt balansert med B-vitaminer, magnesium, mangan og krom kan dette tilskuddet gi ideell støtte for å motvirke noe av den moderne livsstilens negative virkninger. Jeg har anbefalt Min-Plex balanse for flere av dere og fått mange fine tilbakemeldinger på bedret fordøyelse, urolige bein, immunforsvar og sterkere hud, hår og negler.

Gurkemeie

Gurkmejaextrakt Phytosome inneholder en patentert form for gurkemeie som er bundet til fettsyrer som igjen gir et bedre opptak i kroppen.

Det er vanskelig for kroppen å ta opp gurkemeie, men ved å binde det til fosfolipider, som er fett som naturlig finnes i våre celler, klarer kroppen letter å absorbere og dra nytte av gurkemeien. Gurkmejaextrakt Phytosome tas  mer enn 30 ganger bedre opp enn vanlig gurkemeieekstrakt. Phyosome kalles teknikken som brukes til å binde gurkemeien til fettsyrene. Gurkemeie fungerer som en antioksidant og bidrar til immunforsvarets og leddenes normale funksjon, i tillegg til å beskytte mot oksidativt stress. Jeg liker å spise litt pepper samtidig for ekstra effektivt opptak. Du finner oppskrift på Gullmelk i to av bøkene mine både med og uten kollagen og gurkemeie er virkelig et gullkrydder.

Kollagen

Nå har jeg skrevet en hel bok til ære for kraft og gelatin/kollagen. Jeg lovpriser kollagen og liker å bruke bærekraftig, marint kollagen med minst mulig smak. Alt dette tilbyr Nutricoll Pure Marine Collagen. Dette skriver Isblå om kollagenet: Det er av type 1 kollagen som er en viktig bestanddel i blant annet hud, bindevev og bein. Vårt kollagen er utvunnet fra torskeskinn og inneholder bioaktive peptider som er lettfordøyelige og som tas raskt opp i kroppen (høy biotilgjengelighet). Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som hjelper med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis. Ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.Kollagen er rik på spesielt tre aminosyrer, glysin, prolin og hydroksyprolin. Prolin er meget viktig i restitusjon og reparasjon av celler i kroppen. Kroppen har behov for alle de essensielle aminosyrene, spesielt etter trening. Det er derfor anbefalt og også inkludere komplette proteinkilder av god kvalitet, helst til hvert måltid. Nutricoll er perfekt drikke etter trening.

Dette innlegget inneholder reklame og noe jeg gjør med den største glede fordi Isblå er best, ingen protest! Ved å bruke rabattkoden gh18 vil du få 10% rabatt på dine bestillinger.

I tillegg til disse tilskuddene bruker jeg Ahppi Rein lever fra www.reinstyrke.no, samt D3 som er den naturlige formen for D-vitamin samt CoQ10. Og reale doser adaptogener som Reinrot, Chaga, Rosenrot, Reishi og Tulsi 🙂

Slik opplever jeg å tilføre kroppen ekstra næring fordi jeg ikke klarer å få i meg nok slik jeg velger å leve i dag. Selv om eg og mine har fått bedret helse ved å endre kostholdet i tråd med det du kan lese i mine bøker og på bloggen min, så lever vi også moderne liv, med bursdager, avslutninger, sushi og kinamat hist og her. I sum blir det ikke optimalt, selv om jeg skulle ønske verden var perfekt på alle måter. Det er den dessverre ikke og derfor trygger det meg å ha tilskudd av god kvalitet i hus.

Kategori: Kategori: Kosttilskudd

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!