Ny bok er ute! Fra jord til bord

Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg!

«Fra jord til bord» er tittelen på min splitter nye bok. Å spise bærekraftig, sunn og nærende mat er viktigere enn noen gang, og det føles utrolig meningsfullt å få leve av å formidle kunnskap og øke bevissthet om hvordan dette kan gjøres.

Jeg håper «Fra jord til bord» blir til nytte og glede i mange hjem.

Jeg lager maten av naturlige råvarer som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langtidskokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. I boka lærer jeg deg hvordan du kan gjøre det samme- på dine premisser.


Du finner over 100 oppskrifter på brødmat, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte saker. Her finnes ikke ultraprosessert mat- alt er skånsomt tilberedt for å ivareta råvarenes smak og helsebringende egenskaper.

Boka inneholder også råvareguide, sesongmenyer og oppskrifter på tradisjonsrike konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering.

«Fra jord til bord» er en nyrevidert versjon av «Den moderne jeger». Den var ment å være den ultimate guide i 2017, men det skjer mye på fire år, så da er det på høy tid å legge til nye innsikter, tips og oppskrifter- og trekke fra det som ikke lenger fins eller stemmer, slik at den blir en tidsaktuell ultimat guide for den som ønsker å skaffe seg den beste maten, til det beste for den enkelte og kloden vår.

I dag, 13. september er boken kommet på lager og blir sendt ut til mange av landets bokhandler.

Du kan også få den rett hjem, dersom du kjøper den fra nettbutikken til Norli. Den finner du ved å trykke HER!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!