NY BLOGGSERIE: GODE BØKER OM TRADISJONSMAT OG NATURLIG MAT SOM BETYR NOE FOR MEG!

Flere av disse bøkene du ser bokryggen på her, ble jeg tipset om å lese i sin tid, da jeg ble introdusert for hva tradisjonskost virkelig var. Fremover kommer jeg til å fortelle litt om hver enkelt bok og hva det har betydd for meg, hvor du får skaffet dem osv. Om du absolutt vil kjøpe dem med det samme så finner du dem samtlige på adlibris.
En enkel innføring i den maten som har gjort meg og mine godt, finner du i e-boken min Fra jord til bord- en ekte matrenessanse, som er å finne her på bloggen min. Der får du også en oversikt over hva Sally Fallon, som har samlet hva ekte tradisjonsmat mellom mange permer og utallige foredrag og artikler, mener er ekte tradisjonsmat.
Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!