Ønsker dere alle en god påske :o)

Tips! Hjemmepoppa popcorn og bringebærremser er enkel, holdbar og ganske så sunn påskesnacks. Lett å frakte med seg er det også også :o). Nå siler jeg bringebæresmoothien slik at den nærmest blir fri for frø før jeg putter blandingen i dehydratoren, så blir den ekstra lett fordøyelig da frøene inneholder antinæringsstoffer som kan stresse fordøyelsen!
Jeg tar en aldri så liten påskeferie fra bloggen nå. Men jeg vil ønske dere alle en kjempefin høytid og så må dere hilse på mine nye bestevenninner som jeg har alliert meg med. De har alle kjempefine blogger som dere kan kose dere med i påsken:
Vibeke sin blogg finner du her, Anne Marit sin er her og Marianne sin finner du her. Vi har alle ulike utgangspunkt men har noen felles lidenskaper: Fermentert og levende mat, kraft, bløtlegging og spiring. Introduserer du disse matkategoriene inn i ditt eksisterende kosthold, vil du oppdage at mye skjer med din helse og ditt energinivå. Det er vi alle fire med våre familier levende bevis på!
Vår felles platform Wicked mums finner dere på fjesboka. Vi har store planer allerede og vi kommer sterkt tilbake med mer om det…. om litt :o)
xxx
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!