NORDISK NATURMEDISINSK FAGKONGRESS – SLIK VAR HELGEN!

I helgen gikk den årlige Nordisk Naturmedisinsk Fagkongress av stabelen på Sundvolden Hotel, et lite steinkast fra der jeg bor. Det er en sosial og faglig arena for alle som interesserer seg for fysisk og mental helse. I år holdt jeg fordrag om min helsereise i tillegg til å presentere tradisjonsmat-begrepet. Det var veldig sterkt å stå der og dele!

Jeg fikk med meg noen andre fordrag i år, blant andre Ernæringsterapeut, Jens Veiersted, som snakket om stoffskifte, professor Ingvard Wilhelmsen som snakket om å være konge i eget liv og Isabelle Schelderup som er faglærer på Tunsberg medisinske skole hadde mye spennende å fare med om mindfulness og Bach blomstermedisin. Flere spennende foredrag var der også, men jeg fikk dessverre ikke med meg alle ettersom jeg måtte forberede meg på mitt eget. Neste år skal jeg få med meg alt!

Jeg gleder meg allerede til neste års kongress da jeg synes det er så utrolig koselig å treffe andre likesinnede. I år kom Line Holdal helt fra Bodø (lilalife) og Melissa (melissaspania) hele veien fra Spania. Fint å snakkes «på ekte» litt mer enn det vi får gjort ellers, hvor det stort sett er i blogglandia at vi heier på hverandre.

Sundvolden Hotell, som ligger midt i Pilegrims-leden og i Jørgen Moes eventyrlandskap, lager den beste maten man kan tenke seg og imøtekommer de fleste sine sære behov. Festmenyen på lørdagen var storslagen, basert på lokale råvarer- og det ble danset og festet til langt ut i de små timer (vel, de som ikke skulle opp tidlig og forberede foredrag dagen etter…..).

Under ser du bilde av selveste Stig Bruseth (spesialist i allmennmedisin) som fikk årets brobyggerpris, til venstre, Melissa i midten og Jens Veiersted til høyre. Gode og mette etter en deilig festmeny.

Det er allerede flere påmeldte til neste års kongress. Den går alltid av stabelen siste helg i oktober. Melissa har allerede bestemt seg for å bli med og jeg helt sikker på at Line og hennes nye medbloggere; Rita og Alexander også kommer.

Du finner facebook-sidene til Fagkongressen HER! Jeg anbefaler deg å gå inn og LIKE der.

Om du ønsker å melde deg på neste års konferanse så gjøres det via den drivende dyktige arrangøren

Christin Foss HER!

Fantastisk god mat på Sundvolden hotel som en hvilken som helst tradisjonsmat entusiast vil kunne godkjenne.

Morsomt å se at Duggurd-standen og de fine damene Marianne og Ingerlise fikk så mye oppmerksomhet blant deltakerne på årets kongress. De syntes det var et friskt pust inne blant alle kosttilskuddene på de øvrige stands. På bildet under ser du Ellinor (@kraftkost på instagram, meg, Melissa, Marianne og Ingerlise.

 
 

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!