NÅ LANSERES MINE E-BØKER!

Jeg har brukt de siste 9 månedene på dette e-bokprosjektet, et helt svangerskap med nitidig arbeid og planlegging, så det føles rart og skummelt å skulle dele bøkene med dere i dag. Men mest av alt er jeg stolt over det jeg har fått til! Jeg har måttet bevege meg langt utover min komfort-sone da data og alt det medfører ikke er min greie. Skulle ønske jeg kunne gjøre alt med penn og papir, så gammeldags er jeg. Jeg har blitt en ganske grei fotograf også i løpet av disse månedene og ser at mange av bildene jeg har postet til dere i min karriære som blogger, er rene katastrofeverkene. Det er godt alt er i utvikling sier nå jeg….

I e-bøkene har jeg, supersøster Silje og superkusine Audrey tatt bildene og kunstneren Elisabeth Petch har laget grafikken. Jeg liker bøkene kjempegodt og skulle ønske de alle tre fantes da jeg trengte dem. Jeg har litt prestasjonsangst nå og er utrolig spent på om dere vil like verkene mine! Men her er de i alle fall og kan kjøpes om du trykker på knappen Mine e-bøker som du finner i menylinja under logoen på bloggen min.

* Fra jord til bord – en ekte matrenessanse skal være en gratis e-bok som fungerer som  en introduksjon til det tradisjonelle kostholdet og den naturlige livsstilen jeg brenner for. Jeg synes boken er blitt nydelig! Og se det pene coveret; utsikt fra kontoret mitt :o)

* Sunt snop og snacks er boken jeg selv ønsker skulle ha eksistert da jeg gjenoppdaget tradisjonskosten og skulle lære meg de tradisjonelle tilberedningsmetodene. Mange fine og ukompliserte oppskrifter og noen få som er litt mer omstendelige. En samling av mine godis-favoritter når vi skal ha litt ekstra kos hos oss.

* Fermentering er min store lidenskap og her er boken Fermentert mat og drikke – Mine favoritter. Det finnes et vell av fermentert mat fra alle verdenshjørner, og i denne boken finner du oppskrifter på fermentert mat og drikke som jeg har i mitt hjem i tillegg til fakta om melkesyregjæring, samt mange tips og triks.

Vær så god og vel bekomme!

PS! Er det ikke et stilig lanseringsøyeblikk: 12.12.2012 klokken 12.00? Har kjøpt sjampis, men jeg skal snart hente barn i hagen og juletrefest på skolen venter i ettermiddag, så da høver det seg ikke for en firebarnsmor å rave rundt grana. Får ta meg en kopp grønn te. Reality bites!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!