KRAFT OG ANDRE STYRKEDRIKKER

Nå er endelig Kraft og andre styrkedrikker på lager og ute i butikkene.

Kraft, gelatin og kollagen er mat og råvarer som har gjort mye positivt for min helse og som jeg har ønsket å dele med deg. I boken får du kunnskap om hvorfor kraft er sunt, hvorfor det er bra for fordøyelse, hud, hår, negler, søvn, immunforsvar og fornuftige tanker. Etter min mening er kraft ekte supermat, for både store og små.

Jeg har delt mange oppskrifter på kraftbasert mat, styrkedrikker og snop her på bloggen med bein, gelatin eller kollagen som viktige ingredienser. Dette fordi de gjør så godt for magen og tarmen. Så det er utrolig mange gode grunner til å få oppskriftene i min nyeste bok inn i din hverdag, slik at denne maten får bli en naturlig del av ditt kosthold.

Boken kan du sikre deg HER!

 

 

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!