Moder-kombucha og vannkefirkorn er endelig kommet i hus

Her ligger den mystiske moder-kombucha. Håper den overlevde lang transporttid og to timer i postkassa med 10 minusgrader. Dette er ømtålige saker som skal behandles med forsiktighet. For å lage en vellykket kombucha-sats er det viktig med en feilfri moder.

På min evige jakt etter det beste har en moderkombucha og vannkefirkorn vært på ønskelista i lang tid. Etter mye detektivarbeid, fant jeg endelig en kilde som virket pålitelig hos www.vitaldrinks.de. For å lage kombucha og vannkefir må de stå i respektive to uker og 3-4 dager for å gjæres til sine endelige super-drikker. De skal stå på et varmt og rolig sted. I et hus med 4 små barn flekkes dørene opp til stadighet og rolig er det kun om natten. Jeg jakter nå på det varmeste og roligste stedet i hus og skal skrive masse og varmt om resultatet- om det blir vellykket :o)

Vannkefir drakk jeg mye av en periode i barndommen da mamma hadde en av sine få (hehe) helsekick. Jeg har savnet det siden og har ENDELIG fått tak i dem igjen. Jeg er så utrolig spent på hvordan dette går.
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!