MINE TE FAVORITTER FRA IHERB

Te er viktig! For meg handler det om livskvalitet. Om noen forsøkte å frarøve meg min grønne te som jeg MÅ ha hver morgen hadde jeg banka vedkommende. De andre kraftmødrene kan bare sluke og svelge på sine rå eggeplommer på tom mage- der går grensen for meg, selv om jeg er full av beundring over at de ønsker å starte dagen på et sådant vis…

Ingen får tulle med min te og langt mindre tulle med mine hellige tekopper. De siste månedene har mine te-ritualer funnet sted over alt i huset, men alltid i en nydelig tekopp med en kronhjort på. Inne i koppen står det be your own star. Viktig å psyke seg selv opp i en travel hverdag der komplimentene kanskje ikke akkurat flagrer for å løfte egoet ut av mørja.

Når uvitende gjester tar min hellige tekopp og gjør den til sin, bare for en stakket stund, så kjenner jeg at det murrer inne i meg et sted og mine blå øyne blir beksvarte. En varm og helt egen tekopp mellom frostige frokosthender tilhører et av mine små gyldne øyeblikk av hverdagslykke. Det er min stund, min te, min tekopp!

Her er mine te-favoritter:

1) Organisk grønn sencha te i løsvekt. Kjempefin å trekke med en liten neve gojibær, så får du en adaptogen eliksir på kjøpet.

2) Barna sin te-favoritt er organisk rooibush med ferskensmak i løsvekt, en mild og fin smak som alle kan like. Søter med en dråpe eller to med stevia med vaniljesmak per kopp.

3) Når jeg har dårlig tid og skal ta med meg te i termokoppen eller er på tur ute i verden har jeg med denne i veska: Organisk grønn te med mangosmak

4) Når jeg kjenner at jeg må roes ned på dagtid eller som en perfekt godnatt-tekopp bruker jeg denne Tulsi teen med kamille:

Barna liker denne Godnatt-urtesaken om kvelden:

Da jeg storproduserte melk til minstemor drakk jeg en kopp eller to om dagen med denne fine amme-teen :

Til kombuchabrygging bruker som oftest en blanding av grønn sencha-te i løsvekt og disse:

Organisk sort te med jordbærsmak

Organisk sort te med ferskensmakBruk gjerne rabattkoden min DOK562 når du bestiller for første gang, så får du 5 dollar i avslag.


Smart å bruke http://www.valutakalkulator.net/index.html når du sitter og kjøper på www.iherb.com. Pass på å holde deg under 200 kroner per bestilling for å unngå toll.


Nå gjenstår det bare å ønske deg en strålende god helg :o)

Kategori: Kategori: Sunn drikke, Urter og krydder

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!