Mine iherbfavoritter til kroppen. Volume 1

Jeg synes det er så morsomt å lese andres favoritter så nå kommer jeg til å vise dere noen av mine :o)
Det er ingen tvil om at noen godsaker blir gjengangere! Bruk gjerne min rabattkode DOK562 om du bestiller fra iherb. Da får du 5 dollar rabatt på din første bestilling.


Extra virgin kokosolje bruker jeg som deo, fuktighetsolje til hele kroppen, solkrem, gli….krem ;-), tannkrem og på sår til barna. Det er rett og slett en all purpose-krem her i huset.


Denne tannkremen bruker jeg og ungene når vi vil ha litt smak på pussen, til variasjon. Den er uten fluor (som er et livsfarlig grunnstoff ingen av mine barn skal få dyttet inn i sine kropper). Den smaker nydelig.

Kjempefin tanntråd som rengjør godt mellom tennene. Den er flat nok til at man ikke plages mellom tenner der det er litt trangt. God smak :o)

 Kjempegod nattkrem som gir masse fukt til tørr hud. Denne er virkelig god og den beste jeg har kjøpt fra iherb. Brukte den i hele vinter og er kjempefornøyd. Uten parabener men ikke optimal. Jeg skulle ønske huden min i ansiktet fikk nok fukt fra kokosolje alene, men da tror jeg at jeg måtte gjemt meg bort med mitt stive tryne et par måneder til huden ble tilvendt. Per dags dato er ikke kokosolje nok til mitt påbegyndte rynkefjes, så forfengeligheten får råde i ansiktet en stund til ;-).

Mild håndsåpe i form av delikat skum som lukter aldeles nydelig og tørker ikke ut huden. Man får kjøpe refillflasker til denne, slik at det denne plastdispenseren blir et engangskjøp, noe jeg synes er et poeng!

Ekte og 100% eteriske oljer bruker jeg til alt mulig. Jeg elsker eteriske oljer og den beroligende duften av lavendel. En dråpe i hånden sammen med litt kokosolje gnis inn i armhulene og blir en god hverdagsdeodorant, et par dråper i vaskemaskinen gir nydelig lukt til klærne eller en dråpe i nakken gir den beste parfyme. Jeg har alltid lavendelolje eller en annen god eterisk olje i veske. Sitter du på bussen eller flyet og ufrivillig får en stinkbombe til nabo, så er det bare å smørre en dråpe under nesa og vips så er du immun!


Jeg smører magnesiumolje på armer og bein hver dag på meg og barna mine. Magnesium er et utrolig verdifullt mineral vi som oftest får for lite av med et vanlig konvensjonelt norsk kosthold. Kan klø litt, noe som lindres med å blande i litt kokosolje. Muskler, tennene, ja hele kroppen trenger magnesium for å fungere godt. Den letteste og mest skånsomme måten å tiføre kroppen ekstra magnesium er via huden, da diverse tilskudd kan stresse tarmen og hemme opptak av mineralet.

Snart kommer neste kapittel, jeg har mange iherb-favoritter :o)

Ønsker dere alle en strålende helg!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!