MINE IHERB FAVORITTER DEL 2


Staselig mørk sjokolade med appelsinsmak, som jeg koser meg med av og til, når jeg ikke orker å lage egen sjokolade. Er i en sånn periode nå.

Min berømmelige Arrowroot, som jeg bruker som stivelse, til jevning av sauser, i glutenfri bakst, tørrshampoo, deodorant blant annet…

Det beste havsaltet, har alltid en liten skål ved ovnen med dette saltet, klar til å sprinkles over alt som skal være salt.

.

Tradisjonelt fermentert Tamari. Den beste!!!

 

Fin adaptogenmix!

Gelatinkapsler, fylt med GELATIN. Har med i veska og fyller på når jeg må spise måltider som ikke er optimale. Superbillig og praktisk!

Kjøper oftest dette sukkeret som brukes til vannkefir, bakst og annet der jeg trenger naturlig søtning som minner mest om hvitt sukker….

Favoritt-te om dagen. Grønn te med mangosmak. Nam :o)

Sjelden jeg nevner noe som ikke handler om mat, men her har du altså truseinnlegg uten klor, plast og annet tull som ikke har noen sted å gjøre inn mot en kvinnekropp. Har tipset om disse til mange som er plaget med diverse ulumskt, som ikke trenger å bekymre seg for det mer. Får meg til å lure på hvorfor det er lov å putte så mye trasig i intimprodukter.

Ørepropper!!! Min kilde til sjelefred. F.eks når jeg skal legge fire barn som kan finne på å være sure og irrasjonelle, eller kle på en sur unge som skal i barnehagen tidlig en morgen, eller lage middag med sure/sultre barn rundt føttene, eller være i hus med en mann som skulle finne på å surmule, eller når jeg er sur og vil stenge verden ute i noen minutter….hva hadde livet vært uten disse? Og ikke prøv dere på å skrive noe som helst kritisk i kommentarfeltet om fargestoff eller materiale som kan være skadelig. Da putter jeg  mine rosa vidunder i ørene og limer dem bak brilleglassene, for det har jeg ikke tenkt til å forholde meg til! Sådetså! Disse er hellige og livsnødvendige for en 4-barnsmor!!!

Skal dele alle mine favoritt-teer og favorittkrydder som jeg kjøper fra www.iherb.com snart. Kjøper alt av te og krydder derfra. Og har du ikke handlet i iherb-land enda, så kan du bruke rabattkoden min DOK562 og du får 5 dollar avslag på din bestilling Det er jo strålende stas!

God helg :o)))

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!