Med blanke ark… Velkommen 2012!

Godt nytt år alle mine fine lesere og til alle de nye som kan dukke opp i løpet av det nye året :0)

Har dere noen nyttårsforsetter? Jeg har faktisk ingen i år. Jeg er så heldig at jeg gjør det jeg vil gjøre i livet og har tenkt å fortsette med det for så å se hva det fører til. Jeg har mine bokprosjekt, mine yogakurs og matkurs. Ikke minst har jeg bloggen som jeg ønsker å vedlikeholde. Mat, yoga og skriving i skjønn forening er det jeg vil leve av og for i tillegg til min vidunderlige familie.
Selv om jeg ikke har noen nyttårsforsett er det likevel naturlig å reflektere over hvor jeg er og hva jeg ønsker mer eller mindre av i det nye året. Hva gjelder mat så er ikke det alt her i verden og mat skal være lystbetont. Det er likevel slik at drivstoffet vi velger har mye å si for hvordan vårt maskineri fungerer og livskvalitet i hverdagen. Jeg vil fortsette å spise som jeg gjør og jeg vil forsette å strekke meg etter det ypperste- fordi jeg ønsker å fungere godt og ha barn som er friske. Året 2011 avdekket kraftig matintoleranse hos mitt eldste barn som har måttet kutte ut alle melkeprodukter og gluten, til tross for at jeg var ytterst forsiktig med det i utgangspunktet. Det finnes mange fine blogger der gluten og melk er fullstendig fraværende. Bloggen min vil nok i 2012 bære preg av minimale mengder melk og gluten av den enkle grunn at vi holder oss friskere uten disse to ufordøyelige proteinene her i hus. Ellers vil jeg som før dele mine vellykkede eksperiment og kanskje deler jeg noen uheldige også ;-). Dere kan vente mye fleksitarianisme, raw food, supermat, vill og ekte kraftmat.
Takk for at dere oppdaget meg og fulgte meg i året som gikk og så håper jeg at dere fortsetter å stikke innom. Kanskje orker du til og med å legge igjen en melding i ny og ne? Det er så koselig å få tilbakemeldinger og jeg blir ekstra motivert til å produsere videre :o)

Lykke til på din super-raw vei!
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!