Livsendrende kvinnehelg

– for deg som er klar for en varig endring i livet

Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser!

Ønsker du å få hentet frem og styrket din indre skattekiste som bugner over av medfødte kvinnelige egenskaper som for eksempel å leve hjertestyrt, være trygg i din egen kvinnelige kraft, blomstre kreativt, være stolt av skjønnheten, hente frem den rause godheten, likeverdet (og slik kan vi fortsette)? Vil du gå dypere inn og leve et liv med større grad av bevissthet? Og ikke minst, fokusere på helheten (kropp, sjel og sinn). Du får innsikt i metoder som meditasjon, yoga og eteriske oljer. Alt for å gi deg det livet du ønsker å leve.

For deg som allerede har bestemt deg finner du PÅMELDING ved å trykke her.

Vår unike hjertestyrte kvinnekraft er det gjennomgående temaet på den Livsendrende Kvinnehelgen jeg arrangerer for deg på Sundvolden Hotell ved Tyrifjorden. I tett samarbeid med kjøkkensjefen serveres vi kun den aller beste, næringstette, lettfordøyelige og sunne maten.

Leve hjertestyrt

I altfor lang tid har vi kvinner strevd med å tilegne oss mannens medfødte egenskaper og skjult våre egne, i større eller mindre grad. Tenk om vi heller kunne leve sammen i harmoni og utfyllelse? Kvinne og mann side om side med stolthet og respekt for våre egne og hverandres verdifulle egenskaper. Leve i vår egen kraft, lytte til vårt hjerte og ikke prøve å være noe vi ikke finner naturlig i oss selv. Vi, familien og samfunnet trenger alle egenskapene, alle verdiene, men det var i grunnen smart fra Moder Jord sin side å fordele disse på kvinne og mann, sånn at vi sammen skaper en helhet? Det er slitsomt å være flink pike og perfekt, legge lokk på følelsene og dyrke fornuften som den eneste sannhet, ikke sant?

Du kommer faktisk til å lære enda mer enn å leve hjertestyrt.

Jeg vil lære teknikker for å mestre stress, hentet fra den yogiske tradisjonen og pusteøvelser underbygget av flere vitenskapelige studier. I helgen veksler vi mellom bevisstgjørende teori og praktiske øvelser, mellom aktivitet og hvile, mellom gode og styrkede måltider og rensende drikker og øvelser. Yin og yang. Du finner detaljer fra det omfangsrike programmet lenger ned.

Deltakernes utsagn fra forrige Kvinnekraft-helg:

«Jeg har fått større tillit til at jeg har alt jeg trenger i meg selv.»

«Gry, du er ekte, ydmyk og har masse kunnskap. Samfunnet trenger deg. Jeg elsker ekte mennesker. Da føler jeg meg trygg og det er veldig motiverende. Tusen takk!

«jeg har lært meg mange øvelser som gjør at jeg kan være mer tilstede, og leve i nuet, gjennom livet.»

«Jeg har fått en påminnelse om hva som er viktig for meg!»

«Helgen har vært inspirerende, fylt med fine møter med nye mennesker. En følelse av fellesskap og ny innsikt i hvor mye kvinner trenger dette generelt! Jeg har blitt minnet på å være merbevisst på hva jeg føler og tenker».

«Helgen har vært absolutt livsendrende for meg. Den har gitt meg en bedre forståelse av hvem jeg her , og hva som skal til for å skape meg et liv jeg opplever som meningsfullt.»

«Det viktigste jeg har med meg videre er å ha høyst stor respekt for meg selv, og skape indre styrke«.

«En overraskende bra helg. Livsendrende på den måten at mange av de tingene jeg lærte og prosessene som skjedde virker i meg nå, og endrer tankesettet mitt.»

«Jeg er verd å ta vare på! Bruk av humor og tøys gir oss lov tili å ikke ta oss så seriøst. Veldig god mat.»

«Helgen har vært en meget god inspirasjonskilde til å se viktigheten av å leve/være mer hjertesyrt, og på den måten livsendrende. Å gi slipp på det som har vært vondt har vært utrolig forløsende og befriende. Det har vært en fantastisk helg med flotte menneskemøter og meget inspirerende og morsom Gry«.

«Helgen har gjort meg mer bevisst på hva det er som holder energien tilbake i meg selv, som for eksempel negative tanker om meg selv. Jeg kommer til å våge å være enda mer ærlig og åpen, spesielt med barna mine».

«Her har jeg fått konkretisert mye kunnskap som jeg kan bruke til å få et bedre liv, i meg selv først og fremst- og så vil det smitte videre. Jeg har lært at pust og bevegelse åpner opp min trange kropp. NÅ er jeg ikke redd for bevegelse mer, gjennom alle øvelsene med pust og yoga gjennom helgen. Jeg har lært at det er greit å ha følelser, å gråte og bruke mine feminine krefter. De har ligget lenge i dvale. Tusen takk <3″

«Takk for inspirasjon til økt tilstedeværelse».

«Du er ekte, ærlig og oppriktig. Helgen er preget av god balanse mellom aktivitet og hvile. Alt i alt nydelig!»

«Jeg vil ta med meg mye fra helgen, men sentingen du sa Gry, om at «Det klarer jeg ikke å endre på, så det slipper jeg», den vil jeg bruke som et mantra for å jobbe med bekymringene mine.»

«En trygg og god atmosfære, god energi i gruppa som skapes av alle, men tilrettelegges av deg gjennom aksept og en uhøytidelig måte å være på. Anita Sharma skulle jeg gjerne hatt i livet mitt tidligere».

«Før helgen har jeg kun «snust på» Gry, mens jeg nå endelig er påkoblet og blitt motivert, inspirert og full av pågangsmot.»

«Jeg har fått mer kunnskap, mer indre ro, inspirert til å få orden på hele meg. Et sunnere bilde av meg selv, på kropp og på mat.»

«I et helt liv har jeg flyktet fra mine negative tanker. Nå skal jeg forsøke å sette meg bak dem, observere og frigjøre meg- og velge på ny.»

«Jeg er blitt mer bevisst på evnen til og ønsket om å skape min egen virkelighet.»

«Helgen har vært livsendrende, jeg har lært mange nye verktøy som jeg kommer itl å bruke videre. Jeg kommer til å ta meg mer seriøst. Det er en veldig viktig verdi for meg å være snill og god mot andre, men det vil jeg ha mer fokus på i forhold til meg selv. Har jeg det bra, har de rundt meg det bra!»

Av hele mitt hjerte mener jeg at du allerede har alt du trenger for å ha det godt, i deg selv, akkurat her og nå. Det provoserer deg kanskje, men jeg vil støtte deg og styrke deg på dette i løpet av en eventyrlig helg i et unikt felleskap av kvinner.

Kjenner du deg igjen i dette:

 • Lengter du etter å leve hjertestyrt?
 • Kjenner du på et savn som du ikke helt klarer å finne ut av hva dreier seg om?
 • Lurer du på hvordan du kan skape virkeligheten til å bli slik du vil?
 • Tar hverdagens stress overhånd og hindrer deg fra å leve og være slik du ønsker?
 • Sitter du fast i dysfunksjonelle mønster som hindrer deg i å utvikle deg?
 • Sliter du med fordøyelsen og tretthet?

Tenk om du kunne funnet ut alt dette kun på en helg?

Det er mulig – og ja, selv en helg kan sette dype spor og åpne din bevissthet for resten av ditt liv. Helgen er bare begynnelsen på din vei mot det livet som er best for deg!

I en hel helg skal vi ha fokus på kvinnehelse!

Vi skal nære hverandre med bevisstgjørende samtaler, konkrete og enkle teknikker for å lære selvaksept, finne indre ro og kraft. Med et praktisk fokus der målet er å innføre nye vaner, både i tanke og handling. Ikke minst samles vi rundt nærende og velsmakende måltid med tilhørende gode samtaler om det som er viktig her på jord. Går du ”all in” sammen med meg denne helgen, vil du oppleve å bli velutrustet med effektive verktøy som du kan bruke til å leve ut ditt fulle potensiale, til bedre å håndtere både utfordringer og muligheter.

For meg er det ingen tvil om at vi skaper vår egen virkelighet. Bli med meg og design ditt eget eventyr, slik at du kan leve det livet du ønsker.

Livsendrende

Jeg våger å kalle helgen LIVSENDRENDE fordi jeg tror fullt og helt på at den kommer til å bli det for deg også, siden det er tilbakemeldingene jeg har fått fra uendelig mange tidligere deltakere, og ikke minst, er helgen basert på mine egne livsendrende erfaringer. Du kan lese vitnesbyrd lenger opp/og ned. Det er maks atten stykker som kan bli med sånn at du får den støtten du trenger og vi bevarer intimiteten i gruppen.

La oss leve hjertestyrt sammen!

 • I prisen inngår også overnatting og alle måltider.
 • Pris 8900,- (NÅ! Earlybird 7900,-)
 • Depositum: Du kan også betale et depositum pålydende kr 3900 i dag og resten innen 30 dager før.
 • Kun 18 plasser.
 • Jeg håper på å se deg på Sundvolden hotell.

Les videre om vitnesbyrd, innhold og program.

Dette forteller kursdeltakerne mine etter forrige livsendrende kvinnehelg:

«Det at livet faktisk skjer her og nå er så lett å ta for gitt. Møtet med Gry og dei andre sterke damene på Sundvolden gav meg ein verdifull påminnelse om dette. Eg er, eller var, av ein klassisk oppfatning om at ein må gjera seg heilt ferdig med si fortid for å i det heile tatt kunne tenke framover. Gry viste meg måtar å ”komme ned” fra fra hodet, frå tankane mine, og frå fornuften- for heller å kunne leve hjertestyrt og velge ut frå kva som er til mitt beste. Eg har lært konkrete metodar og teknikkar for å slutte å leve på bekostning av meg sjølv. Eg har lært viktigheten av å jorde meg, av å vera til stede her nede, her og nå, i staden for å heile tida flykte mot eller frå noko.

«Det Gry presenterer er ein heilhetleg måte å leve på som inkluderar tankefeltterapi, stressmestring, yoga, eteriske oljer, pust … – alt støtta opp av ein sunn tarm og god mage som er sjølve essensen i det heile. I ettertid har eg forstått at denne helga har ikkje vore noko anna enn nettopp livsendrande, og eg kjem til å ha den med meg for resten av livet, i alt eg gjer. Eg er ydmyk, inspirert og uendelig takknemlig.” – May Britt Grave

«Noen sa en gang dette: «Jeg fikk det av min mor, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med det, så jeg ga det videre til mine barn”. Med dette menes alt det vi ubevisst går og bærer på, alt vi selv har levd og erfart fra vår tidligste start og som vi også ubevisst ofte lever ut i forhold til å påvirke våre omgivelser. Og spesielt med tanke på barna, mønstre som går igjen i familier og som ikke nødvendigvis er gode. Livsendrende kvinnehelg satte fokus på styrken i å bli bevisste, på at vi alle tar valg og at det er mulig å kunne velge igjen. Leve hjertestyrt og ta hensyn til seg selv for å kunne gi det beste videre til omgivelsene. For dere som har små barn, tenker jeg denne helgen må være en gave i forhold til tidlig i barnas liv å kunne bidra så bevisst som mulig. Skulle selv ønsket å ha hatt lignende verktøy da mine var små (nå 21, 26 og 28). Ser i dag at jeg kunne trengt å være mer hjertestyrt enn hodestyrt. Men er takknemlig for at jeg nå har kommet til denne erkjennelsen, og kan gi videre fra et høyere bevissthetsnivå, med mer ro og tilstedeværelse. I meg selv og for mine omgivelser. Takk for en fantastisk fin helg. Sitter i go`stolen hjemme og kjenner at jeg er stille og ettertenksom, har fått mye godt med meg fra helgen som har styrket meg og min tillit til livet. Kjenner meg fylt av kjærlighet og fred.» – Elisabeth Ulsaker

«Jeg ønsket å være med på denne livsendrende helgen i hovedsak for å stresse mindre, få noen teknikker for å roe kroppen og hodet, men fikk jammen mye mer enn det! Vi var mange flotte damer og alle hadde sin historie. Bare det å være tilstede og høre på de andre var ekstremt inspirerende og lærerikt. Jeg fikk mye mer enn det jeg forventet av denne helgen! Hele helgen var fantastisk!» – Airin Sæther

«Tusen takk for en flott, givende, interessant og magisk helg! Jeg er så glad for at jeg fikk oppleve dette. Jeg var skikkelig sliten etter en laaang biltur over fjellet i går, men har likevel en skikkelig godfølelse i kroppen. Føler meg positiv, takknemlig og full av pågangsmot. Du er en fantastisk dame! Så flott, skjønn, morsom og ikke minst raus. Din raushet kom virkelig så tydelig frem- til å ta og føle på. Jeg har fått høre så mange kloke ord i løpet av denne helgen og gleder meg til å «lande» litt, sortere og bearbeide. Jeg er helt sikker på at denne helgen på en eller annen måte blir livsendrende. Tusen takk, Gry!» – Trude Hystad

Du får det beste jeg kan gi fra meg:

Smakfull, reparerende og tarmhelbredende mat og drikke

Inspirasjonsforedrag om tema:

 • Du skaper din egen virkelighet
 • Fordøyelse og stress
 • Lev hjertestyrt

Og i tillegg…

 • Enkle og effektive øvelser for bevisstgjøring, stressmestring og styrking av din kjerne
 • Søvnfremmende, stressmestrende og mageregulerende pusteøvelser
 • Gratis bok og gode tilbud på flere av mine produkter

 Bonus

Lydfil med en Yoga Nidra og en kortere avspenning. Denne får du på mail etter helgen.
E-bok som gir en oversikt over kosttilskudd, daglige ritualer og øvelser vi har brukt gjennom helgen som du kan ha god nytte når du kommer hjem.
Vi veksler mellom teori og praktiske øvelser, mellom aktivitet og hvile, mellom gode og styrkede måltider og rensende drikker og øvelser. Yin og yang.

Jeg kan love deg at om du får integrert bare halvparten av alt du lærer i løpet av helgen, så kommer du til å oppleve positive endringer i ditt liv. Du vil ha større tilgang på en tilstand av indre ro og kraft til å leve ditt liv i tråd med dine verdier.

Program

Fredag

 • 13.00 Lunsj, presentasjonsrunde før vi spiser
 • 14.00-15.00 Velkommen, gjennomgang av helgens innhold, goodiebags
 • 15.00-15.30 Innsjekk
 • 15.30-16.45 Inspirasjonsforedrag: Hele deg! Workshop: Bevissthet, familiearv og verdier
 • 16.45-17.00 Pause
 • 17.00-18.30 Pust for livet. Teori og praksis. Vi begynner med en dyp avspenning (Yoga Nidra)
 • 19.00 Middag

Lørdag

 • 08.00-09.00 Yoga med Anita Sharma, en av landets fremste yogalærere på bearbeiding av intense følelser. Vi skal jordes og jobbe med rotchakraet
 • 09.00-10.00 Frokost
 • 10.00-10.45 Inspirasjonsforedrag: Eteriske oljer, stress og fordøyelse
 • 11.00–12.00 Yogaprogram for fordøyelse + pusteøvelser
 • 12.30-13.00 Workshop
 • 13-00-14.00 Lunsj
 • 14.00-16.00 Pause. Du kan bestille massasje eller andre tilbud fra Sundvolden Hotell, gå en tur i flott natur eller ligge stille på rommet ditt. Fyll tiden med det som gjør deg best.
 • 16.00-17.00 Inspirasjonsforedrag: Terapeutisk mat og tilskudd + ”Rest and digest”. Om fordøyelsen og om å finne balansen mellom aktivitet og hvile.
 • 17.30-18.30 Workshop: Du skaper din egen virkelighet
 • 19.30- Middag

Søndag

 • 08.00-09.30 Tantra Yoga med Anita Sharma. Vi skal jordes og jobbe med hjertechakraet. Målet er å ha et friskt forhold til egne følelser, som er tema for hele timen. Avsluttes med en god og lang hjertemeditasjon.
 • 09.30-10.30 Frokost + utsjekk
 • 11.00-12.00  Workshop: Bevisstgjørende samtaler og øvelser. Hva er dine verdier og hvordan navigere etter disse? Hva er kvinnekraft?
 • 12.00-13.30 Inspirasjonsforedrag: Lev hjertestyrt, nøkkelen til lykke. Vi oppsummerer helgen, repeterer de ulike øvelsene og legger en plan for veien videre.
 • 13.30-14.30 Lunsj
 • 14.30 Hjemreise og/eller mulighet for å bestille massasje eller andre behandlinger som tilbys fra Sundvolden Hotel.

Praktisk informasjon

 • Tid: 7-9 juni, 2024
 • Sted: Sundvolden Hotell ved Tyrifjorden,Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva, Norway
 • I prisen inngår også overnatting og alle måltider
 • Kjøp nå og sikre deg en plass! Kun plass til 18 slik at du får støtte og vi bevarer intimiteten.
 • EARLYBIRD: Pris kr 7900! Fullpris 8900,-
 • Depositum: Du kan også betale et depositum pålydende kr 3900 i dag og resten 30 dager i forkant av helgen.

Påmelding

Påmeldingen er allerede åpen, så du kan melde deg på med en gang om du kjenner at din indre stemmer roper Jaaaa! Jeg stopper påmeldingen på 18 damer, så vent nå ikke for lenge, kjære deg!

Sikre din plass på kurset ved å betale et depositum på 46%. Du vil motta en påminnelse og informasjon om innbetaling av restbeløpet på mail. Depositum refunderes kun ved legeerklæring.

Meld deg på:

JA, JEG ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET MITT. MELD MEG PÅ NÅ! TRYKK HER.

VELKOMMEN TIL DIN LIVSENDRENDE KVINNEHELG <3

MELD DEG PÅ HER.