LIVET MED TRADISJONSMAT

I dag har jeg først og fremst lyst til å tipse dere om min gode venninne Vibeke sitt siste innlegg. Der har hun skrevet om sin reise med tradisjonsmat og hva den har gjort for henne både fysisk og psykisk, en sterk og fin beretning. Jeg har fått flere spørsmål om et lignende innlegg. Jeg har skrevet mye om min overgang fra vegetarkost til tradisjonskost i min gratis e-bok Fra jord til bord, som enkelt kan lastes ned fra siden min. Jeg vil ellers tipse om at vi er mange etterhvert i blogglandia som duller med tradisjonsmat og har gode erfaringer med det. I tillegg til Vibeke og meg har du de to andre kraftmødrene Marianne og Anne Marit sine blogger. Une, Ingelill, Anita, Anine, Kristine, Melissa i Spania, Benedikte, Sally og Line  har også formidlet tradisjonsmat i sine blogger. Dere er sikkert flere og som jeg kanskje har glemt nå. Skriv gjerne i kommentarfeltet og link til egne blogger, så kan jeg få dyttet flere inn i innlegget.
Poenget mitt er å vise at du ikke er alene om å finne styrke i at tradisjonsmat er din medisin. Du finner også mengder med tips, personlige fortellinger, oppskrifter og inspirasjon i alle disse bloggene som alle har funnet glede i tradisjonell mat og dets tilberedningsmetoder. Det er godt å ha noen å dele sine erfaringer, undringer og bekymringer med og som i tillegg deler samme oppfatning av kosthold og til en viss grad livsstil. Alle de bloggerskene jeg ramser opp er ulike, har ulike innfallsvinkler, ulike bakgrunner. Noen kaller seg lavkarbo, andre ingenting, noen leker seg litt med tradisjonskost enda, andre er blitt innbarka tradisjonskostforkjempere. Det ligger mye styrke i fellesskap og i disse bloggene finner du mye kraft og kraftkost!
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!