LINDA MARIES GLUTENFRIE POLARBRØD

Jeg har en bloggleser som delte sin vri på polarbrød i en mail rett før jul. Fikk lyst til å dele den med dere, bildet er hennes :o)
Linda Maries polarbrød
· 4 dl vannkefir
· ½ dl myse eller eddik
· 2 ½ dl vann
· 1 dl romtemperert smør
· Litt gjær
· 1 ss fiberhusk
· 1 ts mineralsalt
· 2 ss rårørsukker
· 200 g havregryn
· Ca. 450 g Jytte orginal
Rør gjær, sukker og fiberhusk ut i vannet og bland alt sammen i kjøkkenmaskin.
La det stå på benken i minimum 8 timer, gjerne opp til 12 timer.
Deigen er super å jobbe med, sier Linda Marie, som bruker litt jyttemel når hun former disse til polarbrød. Deretter stikkes gaffelen i leivene noen ganger for å lage noen hull og hever til hun her fornøyd, som hun sier.

Steikes i ca. 10 min på 160 grader.

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!