LÆR OM ETERISKE OLJER I UKENS PODCAST

I denne episoden snakker jeg om hva eteriske oljer er, hvordan de virker og min erfaring med disse edle dråpene.

Du kan lytte til episoden på alle plattformer det er mulig å lytte til podcaster. For eksempel på:

Apple Podcast HER!

Spotify HER!

Du får også et unikt tilbud om å bli med på mitt kurs i eteriske oljer som starter 7. november i egen kursportal med tilgang til alle 4 moduler i 1 år. Følg kurset i eget tempo, og du vil få jevnlige mailer fra meg for å holde inspirasjonen oppe gjennom kursforløpet. Du får 20% rabatt ved å bruke rabattkoden KURS ved kjøp. Du finner tilbudet i min nettbutikk på gryhammer.no Her kan du lese mer om kurset, hva jeg fokuserer på i de ulike modulene og øvrig informasjon. Du trenger ikke å være til stede på livesendinger, men følge kurset i eget tempo fra egen kursportal, utenfor FB.

Kategori: Kategori: Gry Hammer Podcast

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!