LA HUMLA SUSE FOR EVIG OG ALLTID VED Å BLI MED OSS!

I dag har jeg vært på møte på Sabima i Oslo og møtt en viktig del av gjengen i den idealistiske foreningen La humla suse! Målet for møte var kreativ idemyldring for å skaffe mer oppmerksomhet rundt våre søte humler. Vi flommet over av gode tanker og er nå fulle av storslagne planer for våre utrydningstruede humler. Jeg kommer til å dele en del av det viktige arbeidet som gjøres av denne foreningen som består av en haug med kvalifiserte folk. Det er en utrolig kunnskapsrik og profesjonell gjeng å jobbe med, som i seg selv gjør det hele inspirerende å være med på.

Målene til La humla suse er følgende:

Sikre humlenes levekår i Norge

Bidra til økt/stabil bestand for humlearter i Norge

Øke bevisstheten og kunnskapen om humlenes behov

Det viktigste vi kan gjøre for humla er å være medlem i denne foreningen som jobber aktivt og kvalifisert mot bedrede forhold. Les deg litt opp på humla og kjøp medlemskap til deg selv eller dine kjære til jul eller bursdag, spesielt til sånne som har alt. Hva med å gi noe virkelig meningsfullt og bærekraftig? Du kan bli medlem HER!

Selvfølgelig er det også strålende om du planter humlevennlige arter i hagen eller i balkongkassa. Spar gjerne et hjørne av hagen din til en litt sjuskete naturalistisk stil, for humla liker godt å gjemme seg. Du må også i fremtiden gjerne være sløv med plenklippinga for det blir humla glad for. Sist men ikke minst må du spare Selja, for når dronningen våkner til live om våren vil hun nemlig dit, og har du kappet den ned så må hun fly enda lenger og det orker hun ikke når hun er sulten og drektig og tung i sessen etter en lang vintersøvn.

Du kan lese mer om hva jeg skrev om humler og bier tidligere i sommer HER!

Jeg håper og ber om et engasjement fra mine bevisste lesere, jeg blir utrolig takknemlig og glad om Humlene får seg et medlemsløft etter dette blogginnlegget!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!