Kurs i eteriske oljer

Introduksjon

Velkommen til kurs i trygg og riktig bruk av eteriske oljer.

Kurset bygger på den kunnskap og erfaring som jeg har delt i boken Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn, så det er en stor fordel at du har boken. Hvis ikke så legg inn rabattkode KURS og få 20% rabatt for et signert eksemplar. Kurset bygger på boken, så det er absolutt et fortrinn å kunne lese mer, gå tilbake og se, og gjerne notere i boken underveis og etter hvert som du selv høster erfaringer du ønsker å ta med deg videre.

Jeg vektlegger oljer av god kvalitet, men kurset er uavhengig av merke. Det betyr at jeg ikke fokuserer spesielt på noens merkevarer. Det er de eteriske oljers allsidige bruksområder, kjemiske komponenter og virkestoffer som er viktige for dette kurset, ikke ulike forretningsmodeller. Det betyr at kurset passer for alle, enten du jobber med eteriske oljer av ulike merker, eller ønsker å bruke dem til privat bruk. Det passer for nybegynneren men også mange aromaterapeuter som jobber profesjonelt med eteriske oljer har hatt stor glede av mine kurs. Alle er velkomne til å bli med <3

Kurset går over 4 uker, fordelt over 4 moduler. Deretter har du tilgang i 11 måneder, altså har du alt kursmateriell i 1 år fra du kjøper kurset.

For deg som ønsker å ha kontakt med meg i form av en livesending per måned, så har du altså muligheten ved å melde deg inn i følgende kursgruppe på Facebook oppgi HØST22 når du melder deg inn, slik at jeg vet at det er en ekte kursdeltaker som vil være med. Du vil motta en mail i forkant av livesendingene, slik at du får tid til å rydde plass i kalenderen din, dersom du ønsker å få sendingen med deg. I denne gruppen har jeg lagret spørretimer fra tidligere kursrunder. Der kan det for den ivrigste kursdeltaker også være informasjon å hente.

https://www.facebook.com/groups/371042697250824