Kaster du vekk pengene dine på svindyre foryngende kollagenmasker av snegleekstrakt og gelatin?

 

Sjekk ut informasjon om svindyre kollagenmasker laget av snegleekstrakt og sikkert gelatin her. Kollagen er antiaging-middel som brukes i katastrofe-dyre kremer, shapoo, lipgloss og annet som skal smøres utenpå huden. Blir det dyttet gelatin/kollagen i en vare, kan en vare plutselig selges for den dobbelte prisen og kalles anti-aging-vidunder-kur. Man får kjøpt skjønnhetskapsler som markedsføres som vidundermiddel for rynker. De koster ofte en formue.

Geltin er ikke spesielt dyrt, det er faktisk ganske billig. Gelatin kan kjøpes i helt vanlige butikker i form av plater eller pulver, du kan kjøpe økologisk gelatin hos f.eks Sunvita  i litt større mengder, slik at du har en stund.

Hvordan utvinnes gelatin/kollagen? Jo, ved å koke f.eks svinehud, eller kraftbein av fisk, fugl eller storfe og vilt lenge nok til at kollagenet trekkes ut fra sitt opphav. Gelatin/kollagen er vidundermiddel som bygger opp alt bindevev i egen kropp- FRA INNSIDEN. Gelatin er rent protein og selv om aminosyreprofilen ikke er fullstendig så komplementerer gelatin andre ufullstendige proteinkilder som korn, nøtter, bønner og frø slik at det blir et bedre måltid for kroppen.

Gelatin er det beste og kanskje billigste proteintilskudd du kan ta om du vil bygge muskler. Har du studentbudsjett, så ring hjem og snakk med mamma eller pappa om de kjenner en jeger som jakter på elg eller hjort. Ring vedkommende og be dem spare beina til deg. Ofte blir de kastet da de fleste i dag absurd nok bare vil ha muskelkjøttet på et dyr og pælmer delene som virkelig inneholder næring.

Gelatin/kollagen er ikke noe bare huden trenger men også bindevevet ellers i kroppen vil styrkes og bygges opp av regelmessig inntak av gelatin. Ikke minst vil inntak av gelatin normalisere magesyreproduksjonen og reparere tarmskader du måtte ha. Konklusjonen er at om du vil myke opp rynker eller hindre at de kommer, har et kranglete kne eller en dårlig rygg, osteoporose, puslete muskelmasse eller trasig mage, et barn med dårlig vekst og apetitt; ja da anbefaler jeg deg å få kraft/gelatin/kollagen/protein inn i maskineriet! Jeg har snakket med flere bestemødre som er bekymra for barnebarna sine fordi deres egne barn er klemt fast i tiden og ikke prioriterer å lage skikkelig mat til barna sine. En bestemor jeg snakket med kokte kraft og leverte på døra til sin datter ett par ganger i måneden sammen med noen hjemmelagde surdeigsbrød. Sånne «Supergrans» burde hatt premie!

Kok kraft på beina og frys ned, så har du anti-aging, muskelstyrkende, fordøyelsesstyrkende og bindevevsreparerende supermat helt gratis og i langt større doser enn en kjønnhetskapsel eller en kollagenmaske til en helt annen pris. Mine bloggsøstre Vibeke og Annema har skrevet innlegg om hvordan du koker kraft her og her.

Vi bruker gelatin hovedsaklig i form av kraftsupper, sauser og som base i alt fra pizzasaus til linsegryter. Jeg bruker pulverisert gelatin i: bompisaft, smoothies, råmelkspudding, hjemmelaget gelè og som tykningsmiddel når jeg rører eller koker bær.

Kyllinggryte og hjemmelaget gelè full av kollagen/gelatin/protein!

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!