Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 23. oktober

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere … Les mer... "Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 23. oktober"

kr399

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 11.3.2019

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den … Les mer... "LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 11.3.2019"

kr399

Livsendrende Kvinnehelg

Sundvolden hotell Dronningveien 2,Krokkleiva

– FOR DEG SOM ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET. Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser! Ønsker du å få hentet frem og styrket din indre skattekiste som bugner over av medfødte kvinnelige egenskaper som for eksempel å leve hjertestyrt og lytte til intuisjonen? Og samtidig lære å lage … Les mer... "Livsendrende Kvinnehelg"

kr2 968-kr7 900

Fermentering på Voss med Gry Hammer

Voss Vandrarheim Peter Bondes veg 40,Vossevangen

Gry Hammer kommer til Voss for å holde en time foredrag om fermentering samt et praktisk demonstrasjonskurs hvor hun viser hvordan du setter en surdeig og steller og pleier din surdeigsstarter. Du lærer også å lage vannkefir og kombucha. Det vanker smaksprøver på ulike fermenterte herligheter- og mulighet til å kjøpe startkulturer og bøker på … Les mer... "Fermentering på Voss med Gry Hammer"

kr790

Hamar, Midt i matfatet festivalen 2019

Hamar Vikingskipet

Foredrag om fermentering og bærekraftig matproduksjon! Jeg står på stand med masse deilige smaksprøver, samt mine produkter, hele lørdag og søndag. Husk at foredraget er lørdagen kl 12.

Lær å lage kombucha på min nabogård

Det Øde Handleri & Skaperi

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer brygget raskere … Les mer... "Lær å lage kombucha på min nabogård"

kr399

Sundvolden hotell – Foredrag om eteriske oljer

Sundvolden hotell Dronningveien 2,Krokkleiva

Kl 11:15, Foredrag nummer 1: Eteriske oljer og hvordan disse kan støtte fordøyelsen. Kl 12:30, Foredrag nummer 2: "Eteriske oljer kan påvirke både følelser og fornuft" Teori og praksis

Selbu – Lær å bake med surdeig

Lykkemat Lykkemat AS,Selbustrand

Lær om surdeig og gamle kornsorter med Gry Hammer Kunnskap om surdeigsbakst og gamle kornsorter som spelt, Emmer, Dala landhvete, svedjerug, nakebygg og enkorn får du når Gry Hammer kommer Lykkemat sine lokaler på Selbu, 14. november kl 17-19. Etter kurset vil du vite mer enn de fleste om hvorfor det er lurt å bake … Les mer... "Selbu – Lær å bake med surdeig"

kr499

Lansering av Eteriske oljer

Internett

Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler jeg min erfaring med og kunnskap om eteriske oljer, eller aromaoljer som de også kalles, om hvordan de virker og hvordan de brukes. Jeg gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i … Les mer... "Lansering av Eteriske oljer"