Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Siste tidligere Arrangementer

Hjerteåpnende yoga med Anita og Gry

Lukket gruppe på Facebook

Å leve livet med et åpent hjerte kan være krevende i en tid full av frykt og for mange også ensomhet. Vårt ønske er å formidle yoga på en måte som hjelper deg til å våge å leve hjertestyrt og møte livet med tillit.  Vi deler fysiske øvelser og pusteteknikker som fjerner spenninger, gir økt … Les mer... "Hjerteåpnende yoga med Anita og Gry"

kr1 200

Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark

Flatinvegen 76 Flatinvegen 76, Bø i Telemark

Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan det har gitt meg moderne livsstilssykdommer.  Jeg har fått god hjelp til å … Les mer... "Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark"

Veien til god magefølelse med Gry og Fedon

Nettbasert

Et 6 ukers nettkurs om tarmhelse og helhetlig helse i teori og praksis. Oppstart 18. oktober! La deg inspirere av to av Norges mest erfarne eksperter på helse, livsstil, kosthold, fordøyelse og tarmhelse. Hver uke får du: Grundige foredrag Livesendinger Spørretime Møt oss på kjøkkenet Meditasjon og avspenning Du får også: Eboken med våre ti … Les mer... "Veien til god magefølelse med Gry og Fedon"

kr3 890